Η Ελένη Δήμου συνεργάζεται με τους Emigre

Διασκευάζοντας το τραγούδι της πρώτης “Προσωπικά”.


Με αφορμή την κοινή καλοκαιρινή τους περιοδεία οι Emigre διασκεύασαν την διαχρονική επιτυχία της Ελένης Δἠμου “Προσωπικά” (Emigre mix 2013).

Το ηχητικό αποτέλεσμα υπόσχεται ξαφνιάζει μιας και η pop/rock αισθητική των Emigre παντρεύεται με την αξεπέραστη ερμηνεία της Ελένης Δήμου. Με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία τους επισφραγίζεται ενόψει και της κοινής τους περιοδείας “Μαγικές Στιγμές” Summer tour 2013!

Η Παρέα των emigre:
Γιάννης “emigre” Χανιωτάκης (Ηλεκτρική Κιθάρα)
Αναστασία Μουτοπούλου (Τραγούδι)
Αντώνης Μαυρουδής (Τύμπανα)
Μάνος Μπουζάκης (Ηλεκτρική Κιθάρα)
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Πλήκτρα)
Ηλίας Στραχίνης (Μπάσσο, Φωνητικά)

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ & EMIGRE
“Μαγικές Στιγμές” Summer tour 2013

Η Ελένη Δήμου και οι Emigre “ετοιμάζουν ταξίδι” σε όλη την Ελλάδα, πιο ανατρεπτικοί όσο ποτέ!!! Θα παρουσιάσουν μία σειρά συναυλιών που στο πρόγραμμα τους περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της Ελένης Δήμου ενορχηστρωμένες από τους Emigre, αλλά και δικά τους τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ. Στο μουσικό τους ταξίδι θα ακούσουμε μια νέα διασκευή του τραγουδιού “Προσωπικά” από τους Emigre που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της Ελένης Δήμου και έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές όλων μας.
Η Ελένη Δήμου και οι Emigre υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες με ένα πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα, όπου το κλασικό ελληνικό τραγούδι συναντά την pop/rock αισθητική και γίνονται ένα!

Η συνεργασία ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα μιας και οι Emigre έχουν δώσει καλά δείγματα μέχρι στιγμής ενώ η Ελένη Δήμου παραμένεις στις αγαπημένες φωνές του τόπου ετούτου χρόνια τώρα. Όσον αφορά το ρεμιξ του “Προσωπικά” ακούστε το από περιέργεια μιας και η πρώτη εκτέλεση είναι αυτή που πάντα θα μείνει. Το μιξ θα ξεχαστεί άμεσα μου φαίνεται.

Υ.Γ. Γνωστό αλλά ας αναφερθεί πως συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Γιάννης Σπανός και στιχουργός η Λίνα Νικολακοπούλου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!