Η αυθεντικότητα της διασκέδασης είναι Σπάγγος τα Σαββατοκύριακα


Το Open του Χειμώνα του κορονοοιού γεμάτο από κέφι και ενέργεια‼
Δεν θα μπορούσε να μην γίνει το Πρώτο Θέμα στην διασκέδαση το άνοιγμα του Σπάγγου στο Μικρολίμανο.

Ο Σπάγγος είναι για αυτούς που αγαπούν το καλό φαγητό από την μία και από την άλλη είναι για αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική και το γλέντι. Γιατί εκεί γλεντάς με την καρδιά σου… (μια δοκιμή θα σας πείσει)

Το μουσικό μεζεδοπωλείο «Σπάγγος», έχει όλο το «πακέτο»!

Όπως κάθε φορά που θέλει κάποιος να διασκεδάσει ξέρει ότι το απόλυτο είναι στο Σπάγγο στο Μικρολίμανο.

Ένα σχήμα όλα τα λεφτά …
Ένα δίδυμο αχτύπητο Δούρος και Λαδάς στα καλύτερα τους.
Τα κορίτσια φωτιά, λαϊκές φωνές, ασυναγώνιστες και γεμάτες ταπεραμέντο, Κατερίνα Ρήγα και η Τάτα
Δεν θα έλειπε ο απόλυτος μαέστρος του παιχνιδιού που τελικά ξέρει καλά πως θα κάνει ρουά μάτ στην επιμέλεια και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Ραπτόπουλο.


Και Φυσικά τον εκπληκτικό Κυριάκο Κυανό που είναι τόσο ανανεωμένος λές και ξανά γεννήθηκε,(ίσως ο γάμος) που γίνετε ένα με την ομάδα και οι Κυριακές παίρνουν άλλο νόημα και άλλη διάσταση.
Δεν θα αφήσω στην άκρη τα αγόρια, τους μέτρ, Κωνσταντίνο Μάλλη που αγαπώ και είναι πάντα εκεί για όλους, αλλά και Θανάση Βαλίδη που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην είσοδο !!

Από νωρίς λοιπόν 19.00 με 00.00 και όλα μπορούν να συμβούν γιατί η διασκέδαση και τα Σαββατοκύριακα έχουν ένα όνομα Σπάγγος !!!



Είναι κάτι τέτοια μαγαζιά, για τα οποία καμιά φορά φοβάσαι να μιλήσεις τριγύρω μήπως η αυξημένη πελατεία τα ”χαλάσει” και τα κάνει ένα με όλα τα άλλα τυποποιημένα της Αθήνας.
Αλλά εδώ δεν γίνεται να μην το πεις σε όλους, πόσο ωραίο στέκι είναι.
(θα το τολμήσω λοιπόν γιατί αξίζει να το μάθουν όλοι)


Μια ατμόσφαιρα μοναδική, γεμάτη χαμόγελα, και όχι ξινισμένα μούτρα, όμορφους ανθρώπους, που παρόλο πάντα το μαγαζί είναι γεμάτο (όσο λένε τα μέτρα) δουλεύουν όλοι με πολύ κέφι και όρεξη. Μιλούν ευγενικά, έχουν χιούμορ, ακόμα κι αν γίνει κάτι λάθος. Τα γκαρσόνια εκπληκτικά να σε βοηθήσουν σε ότι θέλεις και να σκεφτούν για σένα πριν από εσένα.

Όσο για τους ιδιοκτήτες (τους αγαπώ καλέ) Κατερίνα και Στάθη κάνουν ότι μπορούν με όλες τις δυνάμεις που έχουν για να είναι όλοι καλά !!

Τα παιδιά της ορχήστρας μαγικά. Από εκείνες που δεν έχουν ύφος αλλά ξέρουν να παίζουν. Με μπουζούκι ακούς τα πάντα καλύτερα και πιο ξεκάθαρα. Θέλεις κι άλλο λίγο παραπάνω συνέχεια.


Όλη οι καλλιτέχνες ήταν εκεί (όσοι μπόρεσαν οι υπόλοιποι τα επόμενα σκ) και χάρηκαν το πρόγραμμα και τις φωνάρες !!


Ο Χάρης Κωστόπουλος ο Βασίλης Δήμας όλη η sonar δισκογραφική που ανήκει και ο Δούρος κθαθώς και ο Σάκης Αρσενίου που έκανε και αυτός χαμούλη. Η Στεφανία Γονίδη ήταν εκεί και όλοι έκαναν χαμό !!

2104124001 ⚠️ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ..
κρατάμε αποστάσεις λόγω μέτρων?️
Ακτή Κουμουνδούρου 18 Μικρολίμανο Πειραιάς



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!