Οι AmateurBoyz στο Bios μαζί με τους SSION & τους GRRRLZ

Αύριο,Σάββατο 15 Ιουνίου.

Οι SSION στην πρώτη τους προσωπική Ευρωπαϊκή περιοδεία, για ένα live set και ένα πάρτυ που θα κρατήσει ως το πρωί.

Οι SSION είναι το art-punk project του εικαστικού και μουσικού Cody Critcheloe. Σχηματίστηκαν στο Κάνσας από τον Critcheloe, ενώ ο ίδιος φοιτούσε στο Kansas City Art Institute. Με επιρροές από την punk αισθητική του Iggy Pop, την dance-party new wave διάθεση B-52’s, τις παραστατικές τέχνες και την gay κουλτούρα, οι SSION μετρούν μια σειρά από κυκλοφορίες από το 2000 και μετά, ενώ είναι γνωστοί για τα εκκεντρικά τους live.

Σύμφωνα με τον Critcheloe οι SSION είναι ένα όχημα για να επικοινωνήσει ο ίδιος τις ιδέες του στο κοινό, ανεξάρτητα αν αυτές έχουν να κάνουν με τις μουσικές, εικαστικές ή άλλες ανησυχίες του. Οι SSION δεν ανήκουν σε καμία σκηνή, είναι πάντα ενεργοί αλλά ποτέ συνεπείς, αφού κυκλοφορούν τις παραγωγές τους όποτε αυτοί θέλουν.

Το 2012 κυκλοφόρησαν το άλμπουμ “BENT” κερδίζοντας την προσοχή των The New York Times, Dazed & Confused, V magazine, Huffington Post, The Fader και VICE. Ο Critcheloe έχει σκηνοθετήσει τα video clip για τα 4 πρώτα single του BENT, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει video για τους The Gossip, Peaches και Santigold.

Οι SSION έχουν συνοδεύσει τους The Yeah Yeah Yeahs και τους The Gossip, ανοίγοντας τις περιοδείες των τελευταίων, ενώ στην Αθήνα θα έρθουν μέσα στα πλαίσια της πρώτης τους solo Ευρωπαϊκής περιοδείας.

Οι GRRRLZ είναι δύο αγόρια γεννημένα στα προάστια, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προάσπιση των καινοτόμων και μαστουρωμένων καλλιτεχνών της hip hop, των σχεδόν εφήβων παραγωγών, των nigga bitchez, των club anthems των 90s και οπωσδήποτε θα βάλουν και ένα remix των Destiny’s Child ανά σετ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

GRRRLZ (GR) DJ set 23:30
SSION (US) live 1:30
AMATEURBOYZ DJ set 3:00

Επιμέλεια χώρου από τους FLOWER BOYS

FLOWER BOYS
Πριν τέσσερα χρόνια αγόρια άγνωστα μεταξύ τους άρχισαν με αυθάδεια να παίζουν με τα άνθη για να μάθουν αν η ομορφιά των συνθέσεων έχει τελειωμό.
Είμαστε πιθανότατα η αυθάδης ενηλικίωση του κινήματος των παιδιών των λουλουδιών,αγόρια διαφόρων καλλιτεχνικών και παιδευτικών καταβολών που σκοπό έχουν την ενσωμάτωση και του πλέον ευθραύστου μίσχου στην τέχνη, στον έρωτα, στις προσωπικές στιγμές, στα καθημερινά αυτών που μας καλούν να συνθέσουμε με φόντο μοσχομυριστό συναίσθημα.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε καταπραϋντική εμμονή,μνηστευθήκαμε τα άνθη και σήμερα στολίζουμε με κάθε λογής λουλούδι,από το ευτελές έως το σπάνιο, χαρές και τραπεζώματα. Αρκεί να γίνεται γιορτή για να παίξουν τα αγόρια με λουλούδια.

Προπώληση: 10 ευρώ
Είσοδος :12 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!