Η Άλκηστης του Διονύση Ζάχου πάει Λονδίνο και αναρωτιέται… Θα έχει σπίτι;


Είναι γνωστός για το ταλέντο του και τις εμφανίσεις του παντού.
Αυτή την φορά χαρίζει το γέλιο στις δύσκολες αυτές στιγμές μέσα από τα εκπληκτικά βίντεο που ετοιμάζει μόνος του σε ρόλους ζωής και γέλιου !!


Μπορεί η επέλαση του κορονοϊού να μπλόκαρε την προγραμματισμένη περιοδεία του Διονύση Ζάχου και ο ίδιος να μένει στο σπίτι του, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες της κυβέρνησης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάθεται… στ’ αβγά του! Μέσα απο μια εκπομπή στο Λονδίνο ο κόσμος ευχαριστήθηκε μιμήσεις και πραγματιικά τον απόλαυσε.

Ο Διονύσης κάθε μέρα κάνει κι από ένα βίντεο το οποίο σχετίζεται πάντα με την επικαιρότητα όπως αυτό που έκανε στην καρότσα φορτηγού παρουσιάζοντας την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε αυτό που έκανε το γύρο της Αθήνας. Επίσης ετοιμάζει διάφορα βίντεο μεταμορφωμένος σε όλες τις σταρ και προσφέρει απίστευτο γέλιο κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να σπάνε στην κυριολεξία τα views.

Η εμφάνιση του Διονύση Ζάχου σε εκπομπή στο Λονδίνο όπου η συνέντευξη του πραγματοποιήθηκε για την εκπομπή ”Άποψη Σου” με την Δήμητρα Νικητάκη .

Είκοσι χρόνια δημιουργικής πορείας στον χώρο του θεάματος συμπλήρωσε ο Διονύσης Ζάχος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος σατιρίζει έξυπνα τους πάντες και μιμείται εκπληκτικά πάνω από 60 γνωστές προσωπικότητες στις παραστάσεις του, κάθε χρόνο κάνει μια μεγάλη περιοδεία τα καλοκαίρια ανά την Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν ο Διονύσης Ζάχος δεν το βάζει κάτω και φέτος αφού οι προτάσεις πέφτουν βροχή μόλις τελειώσει όλη αυτή η ιστορία του κορονοοιού θα τον δούμε σε διάφορες παραστάσεις.


Ετοιμάζει τη νέα παράστασή του, το φιλόδοξο show που έχει στα σκαριά, και φυσικά με καινούργια πάντα ευρηματικά πράγματα όπως τα realities και τις «Άγριες μέλισσες».

Δείτε Μερικά από τα βίντεο του και λυθεί τε στα γέλια



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!