Η άγνωστη κόρη του Καρεμπέ

Πως επηρέασε τον γάμο του με την Σλεναρίκοβα;


Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μάλιστα είχαν αυτό το κάτι που τους έκανε να τραβούν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκείνος γνωστός ποδοσφαιριστής με καριέρα σε μεγάλες ομάδες και εκείνη ένα από τα πιο όμορφα και πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον χώρο της μόδας με μεγάλες συνεργασίες στις πασαρέλες. Όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα, η Αντριάνα λόγω της εμφάνισής της κατάφερε να… επισκιάσει λίγο τον σύντροφό της. Όλοι κάνανε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2011, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Οι λόγοι; Αρκετοί. Ένας όμως από τους πιο σημαντικούς ήταν και το θέμα παιδί. Και πώς εμπλέκεται τώρα σε όλο αυτό η κόρη του Καρεμπέ από τον πρώτο του γάμο; Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε παντρευτεί με την Εστέλ Ντελακρουά και απέκτησε μια κόρη. Μόλις όμως γνώρισε την Αντριάνα σε μια πτήση από το Μιλάνο στο Παρίσι, μαγεύτηκε από εκείνη και τότε χώρισε. Με το παιδί του όμως δεν σταμάτησε να έχει επαφές και όπως έχει δηλώσει οι στιγμές του μαζί της ήταν μοναδικές.

Ωστόσο το γεγονός ότι είχε ήδη ένα παιδί τον έκανε να μην θέλει άλλο και να φοβάται πως αν αποκτήσει παιδί με την Αντριάνα εκείνη θα αρχίσει να ασχολείται με το μωρό και θα τον αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Τουλάχιστον αυτό είχε πει το πρώην μοντέλο σε συνέντευξή του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!