HAVANA | MUSIC VIDEO OUT NOW!


Οι REC, επιστρέφουν με την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία!

Eίναι Summer, είναι Dance, είναι Tropic, είναι η νέα μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού και φυσικά έρχεται από τους REC!

Το Νο1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας επιστρέφει ξανά και αυτή την φορά με το απόλυτο Summer Hit! Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike μας χαρίζουν ένα δυναμικό, fresh, dance τραγούδι με «τροπική» διάθεση, σε μουσική του ιδρυτή και front man του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη, που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον ταλαντούχο Δημήτρη Ζαρογιάννη, γνωστό παραγωγό της ηλεκτρονικής μουσικής που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία. Τους στίχους έγραψαν οι ίδιοι οι REC σε συνεργασία με την Μαρκέλλα Βασιλείου, με την οποία μετρούν ήδη, δύο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες (Θέλω, Πες μου).

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Alex Konstantinidis, με τον ταλαντούχο Τάσο Ξιαρχό να αναλαμβάνει την χορογραφία του videoclip και το art direction.

Η κυκλοφορία του νέου digital single των REC κατάφερε από την πρώτη κι όλας εβδομάδα να κατακτήσει την θέση Νο14 στο επίσημο Spins Chart, ενώ κυκλοφορεί αποκλειστικά στην πλαρτφόρμα του Spotify από την REC music records, έχοντας μάλιστα μπει στις editorial lists του: “New Music Friday” και ” Greek Summer Beach Party” κερδίζοντας περισσότερα από 40.000 streams.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!