H Tατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει τι πραγματικά την ενοχλεί [βίντεο]

Όταν η Τατιάνα μιλάει, τα λέει έξω απο τα δόντια!


Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη μιλώντας για τα πάντα. Μετά το τέλος των δύο εβδομάδων που βρίσκεται η εκπομπή “Tatiana Live” στον αέρα, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στη κορυφή.

Στη συνέντευξη της ανέφερε τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης της απο τό Star αλλά και για το πώς νιώθει στο Epsilon. «Οι επαγγελματικές σχέσεις για τους δημοσιογράφους παρουσιαστές και γενικά τα πρόσωπα της τηλεόρασης είναι σαν τους γάμους. Συχνά ξεκινάμε με μεγάλο πάθος και έρωτα. Στην πορεία ο γάμος συνεχίζεται, μεταμορφώνεται και εξελίσσεται σε αγάπη. Για μένα όμως, για να μπορέσω να δημιουργήσω επαγγελματικά, αν μείνει μόνο η δυνατή αγάπη και χαθεί ο έρωτας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήρα το ρίσκο μου, ήταν δύσκολη απόφαση γιατί ήρθα σε μικρότερο κανάλι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο πάθος, τη δημιουργία και για αυτό το έκανα»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ανέφερε ότι θα κάνει μερικές αλλαγές στο site που διαχειρίζεται η ίδια και για το τέλος δεν έκρυψε την δυσαρέσκια της όταν οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν με το μπικίνι της ενώ βρίσκεται στη παραλία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!