H Sandra Bullock στο εξώφυλλο της Vogue

Πιο όμορφη από ποτέ και δηλώνει ότι ο γιος της είναι πάνω από όλους και όλα!


Φορώντας ένα εξώπλατο φόρεμα Marc Jacobs, πόζαρε στο φακό του Peter Lindberg για το τεύχος Οκτωβρίου του δημοφιλούς περιοδικού μόδας, σε μία φωτογράφιση εμπνευσμένη από τη νέα ταινία του Alfonso Cuaron.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Bullock αποκάλυψε ότι πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι ο τριών ετών Louis.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω ο γιος μου να πιέζεται λόγω της δουλειάς μου. Θα παραιτηθώ και θα φύγω. Εάν κάποια στιγμή διαπιστώσω ότι η δουλειά μου τον επηρεάζει αρνητικά, θα τα μαζέψω και θα μετακομίσω στην Αλάσκα”.

Η διάσημη ηθοποιός, που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη Νέα Υόρκη για να γλιτώσει από τους παπαράτσι και να νιώθει ασφάλεια, είπε στη Vogue ότι η μητρότητα της πάει πολύ και μάλιστα παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

“Αν κάποιος ερχόταν ξαφνικά να μου πει ‘Θα έχεις άλλα 5 παιδιά’ θα ήμουν απολύτως σύμφωνη με αυτό”, είπε η Bullock και πρόσθεσε: “Περνάω υπέροχα ως μαμά. Ό,τι κι αν μας συμβεί, το αντιμετωπίζουμε μαζί ως οικογένεια. Δεν είμαι μόνη μου πια”.

Σε κάθε ταινία στην οποία συμμετέχει η Sandra Bullock βλέπει τον εαυτό της ως “ένα μικροσκοπικό γρανάζι ενός συλλογικού μηχανισμού που χρειάζεται χημεία και θεϊκή παρέμβαση” μέχρι να φτάσει στη μεγάλη οθόνη.

Γι΄ αυτό αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για τα δύο μαγαζιά που διατηρεί στην πόλη Ώστιν του Τέξας, όπου ζει: το 2006 άνοιξε ένα μπιστρό ενώ από το 2009 είναι ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος λουλουδιών. “Αυτά νιώθω δικά μου”, είπε χαρακτηριστικά η Bullock.

Στο μπλοκ-μπάστερ “Gravity” η Bullock υποδύεται τη Dr. Ryan Stone, μια ιατρική μηχανικό που ταξιδεύει για πρώτη φορά στο διάστημα με τον βετεράνο αστροναύτη Matt Kowalsky(George Clooney). Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο στο 70ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα προβάλλεται από τις 7 Νοεμβρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!