H Rihanna κάνει ψυχανάλυση στον Eminem

Σε αναμονή του βίντεο κλιπ.


Η Rihanna και ο Eminem έδωσαν στην δημοσιότητα ένα teaser από το βίντεο κλιπ που ετοιμάζουν για το single «The monster» που έχει φτάσει στην κορυφή των charts. Η τραγουδίστρια υποδύεται την ψυχαναλύτρια του Eminem που τον υποχρεώνει να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες για να λυτρωθεί.

Το απόσπασμα που ανέβηκε στο Youtube αρχίζει με έναν μετρονόμο, συγκρουόμενες μπίλιες και κάποιο ιατρικό μηχάνημα. Η RiRi μπαίνει στο δωμάτιο και βάζει να παίξει ένα DVD, με τίτλο «The Eminem Show», στο οποίο φαίνεται ο ράπερ να παλεύει με εικόνες βίας και εξάρτησης. Στην οθόνη φαίνονται οικογενειακές σκηνές, η κόρη του Hailie σε παιδική ηλικία και δεκάδες κουτιά με χάπια, σαφής αναφορά στα παλαιότερα προβλήματα του Eminem που έχει περάσει από κέντρο αποτοξίνωσης το 2005.

Στη συνέχεια, με ένα απότομο cut, βλέπουμε δυο άντρες με πλήρη εξάρτυση και οπλοπολυβόλα να ετοιμάζονται να πυροβολήσουν ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί. Τι ακριβώς συμβαίνει; Μάλλον θα περιμένουμε την πλήρη έκδοση του βίντεο κλιπ για να μάθουμε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!