H νέα μεγάλη επιτυχία και το παρασκήνιο στο Βοτανικό

Ζήσε ο τίτλος από τη νέα επιτυχία της που σκίζει ήδη στο διαδίκτυο και δεν σταματά να παίζει στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας!


Είναι μια γυναίκα που τη γνωρίσαμε στα 18 της χρόνια μέσα από το Fame Story.

Ένα κορίτσι που αν και από μια πολύ γνωστή οικογένεια δεν εκμεταλεύτηκε ποτέ την δημοσιότητα των γονιών της. Παλεύει βήμα βήμα τόσα χρόνια και είναι η μόνη καλλιτέχνιδα που στέκεται ασταμάτητα κάθε σεζόν ως πρώτο γυναικείο όνομα δίπλα στα μεγαλύτερα αντρικά ονόματα!

Ασταμάτητα και το τονίζω … κάθε σεζόν είναι εκείνη που θα ξεσηκώσει με τη λαϊκή φωνή της και την αυθεντικότητα της στα νυχταρινά σχήματα που συνεργάζεται!

Σταθερή στις απόψεις της , δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή, πιστεύει στην δουλειά της και μόνο και επιτέλους ήρθε η μεγάλη στιγμή της!

Ο Γιώργος Μουκίδης και η Sonar την εμπιστεύονται και μιλούν για την μεγαλύτερη λαική φωνή της γενιάς της! Της αξίζει…

Ζήσε ο τίτλος από τη νέα επιτυχία της που σκίζει ήδη στο διαδίκτυο και δεν σταματά να παίζει στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας!

10426726_709315825831409_4684922406128188014_n

Τι γίνεται στο Βοτανικό

Λουλούδια στα πόδια της, πίστα γεμάτη από θαμώνες που ξεφαντώνουν μαζί της και αγκαλιές… αγκαλιές στο καμαρίνι της, που δέχεται ανοιχτά πάντα όλο τον κόσμο και παραμένει εκεί ως τις πρώτες πρωινές ώρες για να συνομιλήσει μαζί τους, να τους ευχαριστήσει με τον τρόπο της και να κάνει σωστά αυτό που τόσο αγαπά…

Είναι η Ελεάνα Παπαιωάννου και ΝΑΙ είναι η μεγαλύτερη λαική φωνή της γενιάς της!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!