H Mελίνα Ασλανίδου αποκαλύπτει τι δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδίστρια

Πάει κάπου το μυαλό σας;


Η Μελίνα Ασλανίδου, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό του «The Voice 2» παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε φυσικά για όλα, τόσο από την επαγγελματική της ζωή, όσο και από την προσωπική.

Άραγε, ξέρετε, ότι πριν ασχοληθεί με το τραγούδι, είχε εργαστεί ως βοηθός μικροβιολόγου σε νοσοκομεία. «Είναι κάτι που σπούδασα. Έχω δουλέψει στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και σε ένα άλλο στα Γιαννιτσά. Δεν είναι ότι μου άρεσε η συγκεκριμένη δουλειά, απλά ο δρόμος μου με πήγε στο τραγούδι. Πάντως, από την εμπειρία μου εκεί, μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο», δήλωσε η ίδια στο OK.

Έχει η ίδια εξοικειωθεί με τον θάνατο; «Δεν πιστεύω ότι εξοικειώνεται κανείς με το θάνατο. Πρόσφατα πήγαμε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τα παιδιά μου και κάποια στιγμή τους είπα: “Τελικά πόσο μικρή είναι η ζωή”. Πετάχτηκε τότε μία και μου είπε: “Και μάλιστα με ένα τέλος που γνωρίζουμε όλοι”. Η ζωή έχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Γι’ αυτό καλό είναι να τη ζούμε πιο συνειδητά και να είμαστε αληθινοί και ανθρώπινοι»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!