H Madonna στηρίζει Miley Cyrus! «Είσαι γυναίκα που ζει τη ζωή της!»


Δεν είναι η πρώτη φορά που Madonna και Miley Cyrus «συναντιούνται» και συμπλέουν. Το 2014 είχαν εμφανιστεί μαζί στην σκηνή του MTV Unplugged και είχαν δημιουργήσει ένα απίστευτα προκλητικό ντουέτο που έδειχνε ότι η Madonna απέκτησε νέα προστατευόμενη, μια γυναίκα που εκτιμούσε τις περιπέτειες, τον τρόπο ζωής και το κυνηγητό με τους δαίμονες της.

Έτσι, όταν η 26χρονη βρέθηκε στο στόχαστρο τις προηγούμενες ημέρες, λόγω και του επικείμενου διαζυγίου της με τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουόρθ, η Madonna μάλλον δεν άντεξε τις επιθέσεις εναντίον της μικρής της φίλης και πήρε θέση στο ζήτημα με ένα εμπρηστικό Tweet.

«Ευτυχώς! Είσαι άνθρωπος! Μια γυναίκα που ζει την ζωή της. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι», ήταν το μήνυμά της βασίλισσας της ποπ για τη σκληρή κριτική που δέχεται η Cyrus εδώ και μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη  Πέμπτη, η ποπ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες πως χώρισαν γιατί τον απάτησε.  Τότε ήταν που είχε δημοσιεύσει στο Twitter μια εξομολόγηση, δηλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως ναι μεν κατά το παρελθόν έχει κάνει ναρκωτικά, έχει απατήσει συντρόφους της, έχει γλείψει σε δημόσια θέα μια τούρτα-πέος για χάρη του Λίαμ, αλλά από τότε που ξαναβρέθηκαν ως ζευγάρι και παντρεύτηκαν, υπήρξε σωστή απέναντι στον ίδιο και τον γάμο τους…

The post H Madonna στηρίζει Miley Cyrus! «Είσαι γυναίκα που ζει τη ζωή της!» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!