H Ilia Darlin στο Bizznews.gr!

H Iliia Darlin μιλά αποκλειστικά στο Bizznews.gr, διαβάστε!


H Iliia Darlin μιλά αποκλειστικά στο Bizznews.gr, διαβάστε!

H Iliia Darlin μιλά αποκλειστικά στο Bizznews.gr, διαβάστε!

H Iliia Darlin μιλά αποκλειστικά στο Bizznews.gr, διαβάστε!

Ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας και της showbiz, αφού με τις ανατρεπτικές της εμφανίσεις, αλλά και τον πρωτοποριακό τρόπο που διαθέτει για να αντιμετωπίζει τη μουσική και την εικόνα της, έχει προκαλέσει αίσθηση από την πρώτη στιγμή! Εν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη, η Ilia επιμένει να μας διασκεδάζει με τις εμφανίσεις της στο Γκάζι, ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο και μας αποκαλύπτει τα σχέδιά της!
Πρόκληση, ιδιαίτερο στυλ και πρωτοπορία. Και οι τρεις λέξεις μας φέρνουν εσένα στο νου, όταν κάνουμε λόγο για τα φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σου και κατά πόσο το κοινό της Ελλάδας είναι έτοιμο να αποδεχθεί το πρωτοποριακό;
Το να εκφράζομαι και να δημιουργώ είναι μέρος της καθημερινότητας και τρόπος ζωής. Όλοι μας έχουμε ανάγκη κάτι, τυχαίνει ανάγκη για μένα να είναι η υλοποίηση αυτών που οραματίζομαι. Δεν το βλέπω σαν πρόκληση, το βλέπω σαν μια προσπάθεια να νοιώθω ελεύθερη και μια προσπάθεια για επικοινωνία κι επικοινωνία δεν σημαίνει πάντα συμφωνία. Δεν ξέρω να σας απαντήσω γενικά για το ελληνικό κοινό, ξέρω όμως πως υπάρχει ένα μεγάλο μέρος που με υποστηρίζει, με ενθαρρύνει και αυτό με κάνει ευτυχισμένη.
Fashion icon και sex symbol. Δύο χαρακτηρισμοί που σε ακολούθησαν άμα τη εμφανίσει σου στην Ελλάδα! Τους αποδέχεσαι;
Δύο βαρείς αλλά και απόλυτα υποκειμενικοί τίτλοι! Για κάποιους μπορεί να είμαι και τα δύο γι’άλλους τίποτα. Για μένα ας πούμε fashion icon είναι η Chloe Sevigny την οποία και γνώρισα πρόσφατα στην Ύδρα και λάτρεψα ακόμα πιο πολύ. Δεν με νοιάζει ο τίτλος, αυτό που θέλω είναι οι άνθρωποι να νοιώθουν όταν με βλέπουν, είτε θαυμασμό είτε απέχθεια είτε οτιδήποτε έντονο. Θέλω να τους τσιγκλάω την αισθητική και τις αισθήσεις!
ilia2
Τραγούδι ή υποκριτική; Ποιο προτιμάς από τα δύο;
Πιστεύω πως οι διαδικασίες είναι παρόμοιες και τις απολαμβάνω και τις δύο, αλλά για τη μουσική έχω πάθος. Μόνο η μουσική μπορεί να με συγκινήσει τόσο εύκολα και τόσο βαθιά!
Με ποιόν Έλληνα καλλιτέχνη και ποιά Ελληνίδα θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον και γιατί;
Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου στο στήσιμο ενός show. Τον είχα ακούσει όταν ήμουν μικρή σε μια συνέντευξη που είχε δώσει και τον είχα ερωτευτεί. Πιστεύω το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Από γυναίκες θα ήθελα να συνεργαστώ με τη χορογράφο Αποστολία Παπαδημάκη. Την θεωρώ απίστευτα ταλαντούχα, θαρραλέα και πρωτοπόρα.
Τι νέο ετοιμάζεις, είτε μουσικά είτε υποκριτικά, πες τα μας όλα!
Ετοιμάζω πάρα πολλά και βρίσκομαι σε μια περίοδο που τα όνειρα, ή τουλάχιστον κάποια από αυτά γίνονται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που η ΕΜΙ είναι πλέον στο πλευρό μου και πιστεύει σ’εμένα τόσο πολύ. Δουλεύουμε τον πρώτο μου δίσκο ο οποίος είναι πραγματικά ένα φιλόδοξο σχέδιο με συνεργασίες από το εξωτερικό, αλλά δεν μπορώ ακόμα να πω πολλά. Υποκριτικά επίσης συζητάω κάτι αλλά δεν έχω αποφασίσει. Προς το παρόν όμως μπορώ να πω με σιγουριά πως θα εμφανίζομαι το καλοκαίρι στο Γκάζι στο Strasse με τον Απόστολο Μητρόπουλο σε ρόλο dj και guest performers μαζί μου στη σκηνή κάθε Τετάρτη και πως θα κάνω μια συναυλία στο Kensington στο Λονδίνο 21 Ιουλίου!
ilia3
photos: Kostas Avgoulis for Life & Style



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!