H επίθεση του Καμμένου στην Τσαπανίδου on air

Το φραστικό επεισόδιο on air: «Θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω»


Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Live U», το πρωί της Τρίτης, αλλά η τηλεοπτική του συνάντηση με την Πόπη Τσαπανίδου δεν έμελλε να έχει αίσιο τέλος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την οικοδέσποινα της εκπομπής η ένταση ήταν εμφανής ανάμεσα τους, ενώ δεν έλειψαν και οι προσβολές από την πλευρά του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος αποκάλεσε τη γνωστή δημοσιογράφο «ψεύτρα» και «αστεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Πόπης Τσαπανίδου ξεκίνησε όταν εκείνος ισχυρίστηκε πως είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της, όταν εκείνη εργαζόταν στον ΣΚΑΪ, επειδή προηγουμένως είχε φιλοξενηθεί στον αέρα της εκπομπής εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός αυτό με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί το κλίμα μεταξύ τους.

Λίγη ώρα αργότερα ο Πάνος Καμμένος άφησε να εννοηθεί ότι η διοίκηση του καναλιού υπαγορεύει στην παρουσιάστρια να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει λέγοντας: «Κύριε Καμμένε θα το πάρω προσωπικά. Είμαι πολύ ευγενική απέναντί σας, μου επιτίθεστε πολύ άγρια. Είμαι πολύ ευγενής σαν άνθρωπος, μα θα πάψω πια». Τότε εκείνος την αποκάλεσε «ψεύτρα» και «αστεία» με την Πόπη Τσαπανίδου να απαντά: «Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Κύριε Καμμένε, προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Με είπατε ψεύτρα, ότι μου υπαγορεύουν αυτά που λέω… Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο».

Η τελευταία απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου ήταν αυτή που έκανε τον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από το στούντιο του «Live U» και η γνωστή δημοσιογράφος να ζητήσει διαφημιστικό διάλειμμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!