H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού


Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, οι οποίοι ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ”Secret”, το ζευγάρι μετακόμισε μαζί σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο και πολύ κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο. Πρόκειται, σαφώς, για την ακριβότερη και πιο ασφαλή περιοχή της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται, η απόφαση πάρθηκε καθώς οι δυο τους είχαν βαρεθεί να πηγαινοέρχονται ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να είχε διαψεύσει τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού μετά την τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια μετέφερε μια νέα πληροφορία που είχε.

«Το Σάββατο ήμουν σε ένα κάλεσμα. Και μια φίλη μου, μου είπε “να ξέρεις ότι είναι έγκυος η Τζένη και να ξέρεις δεν το λένε ακόμη, γιατί είναι νωρίς”. Είχε δει ότι το διαψεύσαμε γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος ο Βασίλης. Κι αν ισχύει, προφανώς είναι σε ένα διάστημα, το οποίο θέλουν να το προστατεύσουν… Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Γιατί σου λέω μια φίλη μου, μού είπε ότι είναι σίγουρο», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον “αέρα” του Happy Day.

Δείτε το βίντεο


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!