«Πόσο συμπάθησα την κοπέλα που μίλησε έτσι!». Το απόσπασμα από το χθεσινό MasterChef με την Άλκηστις να δηλώνει ενοχλημένη από τα σχόλια του αρχηγού της Τάσου για τα κορίτσια της άλλης ομάδας, και ειδικά την Ασημίνα, σχολίασε η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Πρω1νο».

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του παίκτη για την ξανθιά παίκτρια που …κέρδισε τους φαντάρους και συγκινήθηκε από το ειλικρινές παράπονο της Άλκηστις: «Γιατί εγώ δεν είμαι γυναίκα;»

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Είδατε πώς χαμήλωσε ο τόνος της φωνής της, τώρα που μίλησε από καρδιάς. Είπε κάτι μέσα από την καρδιά της “εγώ δηλαδή δεν είμαι γυναίκα;”. Γιατί, δηλαδή, δεν είναι γυναίκα το κορίτσι; Με έκανε έξαλλη κι εμένα ο Τάσος. Πολύ προσβλητικό αυτό που είπε!»

«Το σχόλιο “μια ξανθιά στον στρατώνα” ήταν σεξιστικό, επίσης» σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Φαίη Σκορδά συμφώνησε: «Ήταν προσβλητικό και για τα άλλα δυο κορίτσια και για την Άλκηστις».

Η συζήτηση συνεχίστηκε πάνω σ’ αυτό το θέμα, ενώ η Φαίη Σκορδά σχολίασε πόσο της άρεσε και η εμφάνισή της Άλκηστις και ζήτησε να την φέρει στην εκπομπή για μεταμόρφωση.

Δείτε το video: