Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 40χρονης – Παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας για να παραστεί ο γιος της


Θρήνος επικράτησε στην κηδεία της 40χρονης Ενκελέϊντα, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συζύγου της στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 40χρονη στην γενέτειρά της, στον Αυλώνα της Αλβανίας, όπου τελέστηκε σήμερα η κηδεία της.

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί της άνθρωποι της είπαν το τελευταίο «αντίο». «Δεν υπάρχουν λόγια», «Δεν ξέρουμε τι να πούμε στον πατέρα της. Μία πάρα πολύ καλή οικογένεια», λένε οικογενειακοί φίλοι.

«Είχαν προβλήματα, όπως λένε, στον γάμο της, αλλά για χάρη των παιδιών υπέμενε και έχασε τη ζωή της» λέει άλλος φίλος της οικογένειας της 40χρονης.

Σύμφωνα με το Mega, ο 50χρονος, που είναι από την πρώτη στιγμή κυνικός και αμετανόητος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, δεν άφησε τον ανήλικο γιο του να παραστεί στην κηδεία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αλβανικής πρεσβείας.

Η 40χρονη γνώρισε τον δολοφόνο της πολύ νωρίς. Παντρεύτηκαν, κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της. Το κορίτσι που έζησε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Είδε τη μητέρα της νεκρή στη μέση του δρόμου από τα χέρια του πατέρα της.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης Ενκελέϊντα.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ήταν άγνωστα. Όλοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε. Βρισιές, ξυλοδαρμοί κι απειλές. Εκείνη όμως του έδινε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά δίπλα τους τον πατέρα τους.

«Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε», δήλωσε ξάδερφος της 40χρονης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!