Γρηγόρης Βαλτινός: «Δεχόμουν μπούλινγκ για τον πατέρα μου, με πόναγε πολύ βαθιά»


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Βαλτινός, το απόγευμα της Κυριακής, στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο έμπειρος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά του χρόνια, την απουσία του πατέρα του και τα σχόλια που δεχόταν στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός εξομολογήθηκε πως «δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά στην παιδική μου και στην νεανική μου ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν στην Αμερική και πιθανόν να μου έλειψε το πατρικό πρότυπο αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ποτέ. Νόμιζα ότι έτσι είναι τα παιδιά, ότι είναι χωρίς πατέρα».

«Στο σχολείο βέβαια υπήρχε ένα μπούλινγκ, με εκφράσεις όπως “που είναι ο πατέρας σου;” ή “γιατί δεν έρχεται να πάρεις τους βαθμούς;” και “γιατί έρχεται πάντα η μάνα σου;” και τα λοιπά. Εκεί ένιωθα πραγματικά λίγο άσχημα και έλεγα: “δεν είναι εδώ”, “είναι έξω”, “δουλεύει” και τέτοια. Προσπαθούσα δηλαδή να το δικαιολογήσω. Με πόναγε πολύ βαθιά, δεν με πόναγε όμως προς τα έξω ώστε να φανεί αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι αν είναι κανείς τυχερός, όλο αυτό το μεταβολίζει πολύ θετικά. Δηλαδή αισθάνομαι ότι πραγματικά ήμουν πάρα πολύ τυχερός σε πολλά τέτοια σημεία. Δεν με στράβωσε αυτό το πράγμα ώστε να θελήσω να το ξεφορτώσω κάπου αλλού».

«Δεν υπήρχε τίποτα να συγχωρέσω. Στο παρελθόν οι άνθρωποι ήταν λιγότερο πληροφορημένοι, ήταν πιο αγρίμια και ενστικτώδεις όλοι. Δεν ήξεραν τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει μια επιλογή τους. Τώρα είναι περισσότερο συνειδητοποιημένοι οι γονείς και αυτό είναι πολύ καλό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Βαλτινός στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!