Γονίδης για Ρόκκο: “Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και την αχαριστία θα το είχε σπάσει”

Δεν πρέπει ένας καλλιτέχνης να μιλά άσχημα για τον άλλον.


Καινούργια κόντρα ξεσπά στην showbiz ανάμεσα στον Σταμάτη Γονίδη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή “Μελέτησε το!” στο Star, και σχολίασε τις δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε:
“Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και την αχαριστία ο Ρόκκος θα το είχε σπάσει. Είναι σαν να τρέχει ένα Fiat500 στην παραλιακή, να κάνει κόντρα με τη Ferrari. Σαν καλλιτέχνης εννοώ δεν έχει καμία σχέση. Ο Σφακιανάκης είναι τεράστιος καλλιτέχνης. Απλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κενά μνήμης. Γιατί έχω δει και άλλες συνεντεύξεις για το πως ξεκίνησε. Δεν θα έπρεπε να μιλά απαξιωτικά για τους συναδέλφους του”.

Δηλώνει ο Σταμάτης Γονίδης στην κάμερα της εκπομπής και συνεχίζει: “Δεν πρέπει ένας καλλιτέχνης να μιλά άσχημα για τον άλλον. Και ειδικά ένας μικρός καλλιτέχνης, να μιλά έτσι για έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και την αχαριστία, αυτός θα το είχε σπάσει” και κατέληξε: “Δίνουμε βήμα σε κάποιους και νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους ανώτερους μου και τους πιο παλιούς τραγουδιστές, και την ιστορία του καθενός. Το σίγουρο είναι πως καθένας, ό,τι σπέρνει θερίζει. Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος, έχει κενά μνήμης. Το lifestyle είναι κάτι μαγικό. Από μηδενικό, σε κάνει νούμερο!”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!