Γωγώ Βαγενά: ”Θαύμαζα την Πόλυ Πάνου πολύ πριν γίνω νύφη της”

Η Γωγώ Βαγενά ήρθε για να μείνει !!


Η ερωτική της σχέση με την μουσική φαίνεται οτι θα διαρκέσει πολύ – άλλωστε όποιος πέφτει στα δίχτυα της το καταλαβαίνει – και γι’αυτό τον λόγο υποστηρίξτε τις προσπάθειές της και όλες τις μελλοντικές της δραστηριότητες Η Γωγώ Βαγενά ήρθε για να μείνει !!

Το γεγονός ότι είσαι νύφη μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, της Πολύς Πάνου, πώς το έχεις στο μυαλό σου; Τι ήταν για σένα;

«Ήταν η υπέρτατη χαρά μου, αλλά. θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου αν είχα την τύχη να την γνωρίσω. Δεν την γνώρισα δυστυχώς. Και δεν σου κρύβω πως και πριν γίνω νύφη τη ς την θαύμαζα και την αντιμετώπιζα με δέος. Θεωρούσα πως κάποια πράγματα που έκανε με τον λαιμό και την φωνή της, ήταν δύσκολα κι απροσπέλαστα. Φαντάζομαι πως θα είχε φοβερά πράγματα να μου πει»

 

Έχεις δημιουργήσει, ως μάνα, την εγγονή της Πολύς Πάνου. Πως αισθάνεσαι;
«Μεγάλη χαρά. Έχει και το όνομα της και μου φαίνεται λίγο περίεργο. Πηγαίνουμε στην φωτογραφία της και λέμε «Κοίτα, κοίτα γιαγιά, είμαι η μικρή Πολύ Πάνου». Είναι απλά κρίμα που το παιδάκι δεν θα έχει την δυνατότητα να την γνωρίσει. Και για εκείνη βέβαια που δεν γνώρισε την εγγονή της», λέει η ίδια στο περιοδικό Χάι.

Πάρτε για γεύση απο το νέο της τραγούδι !!! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!