GNTM: Απόψε ο Μεγάλος Τελικός – Ποια θα κερδίσει τον τίτλο


Ο μεγάλος τελικός του GNTM απόψε στις 20:50 στο Star.

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5!  Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή του GNTM 5!

Και οι τρεις κάνουν την ίδια ευχή: να κατακτήσουν τους περισσότερους βαθμούς από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και από το τηλεοπτικό κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο και να γίνουν το Greece’s Next Top Model!

Αν και είναι Χριστούγεννα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλες οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, στην περίπτωση του τελικού του GNTM 5 μόνο μία φιναλίστ θα δει το όνειρο της να γίνεται μια ασύλληπτα υπέροχη πραγματικότητα!

Λίγο πριν ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία δοκιμασία του GNTM 5, οι τρεις φιναλίστ ξυπνούν με διάθεση αυτοανάλυσης και εξομολόγησης. Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους περιμένουν κάποιες υπέροχες εκπλήξεις και εκτός από την καρδιά τους, ανοίγουν και τα δώρα τους. Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, κάνουν την τελευταία τους επίσκεψη ενώ τα μοντέλα μαζεύουν τα πράγματά τους και αποχαιρετούν το σπίτι του GNTM 5 για να μεταφερθούν στο location του τρίτου και τελευταίου challenge του τελικού.

Στο υπέροχο σετ, οι τρεις φιναλίστ καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα πρέπει να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling. Το ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς καλούνται να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.  Οι φιναλίστ θα πρέπει να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν. Ο έντονος ανταγωνισμός  εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Παρά τις δυσκολίες, η συγκίνηση για το τελευταίο challenge είναι εμφανής, έντονη και διάχυτη. Τα μοντέλα καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως σε λίγο μία από τις τρεις θα είναι η χρυσή νικήτρια του GNTM 5!

Η ανακοίνωση της νικήτριας θα γίνει στο στολισμένο πλατό ετυμηγορίας, σε live μετάδοση! Η Μαρίτα, η Βικτώρια και η Αλεξία, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, θα βρεθούν μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα,  ελπίζοντας πως η πορεία, η εξέλιξη και η προσπάθειά τους αξίζει την πολυπόθητη κορυφή!

Με την ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο να ολοκληρώνει τη βαθμολογία,  λίγο πριν το τέλος της ημέρας θα έχουμε την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM 5!

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Μαρίτα, Βικτώρια, Αλεξία, οι τρεις υπέροχες φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5!  Για κάποια από τις τρεις αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι η αφετηρία μιας καινούριας, σπουδαίας, λαμπερής αρχής!

Ποια από τις τρεις θα πάρει νωρίτερα το δώρο της από τον Άι Βασίλη;

Ποια θα είναι το Greece’s Next Top Model;

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!