Γνωστός ηθοποιός γίνεται αγρότης

Διαβάστε τι δήλωσε.


Την αποκάλυψη πως λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης σκέφτεται σοβαρά να γίνει… γεωργός στην πατρίδα του την Κρήτη, έκανε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. “Πιστεύω ότι, εάν δεν φύγουμε από την Αθήνα, η χώρα μας δεν μπορεί να επιβιώσει” ανέφερε.

“Αυτή τη στιγμή, η νεολαία δεν έχει καμία προοπτική και τα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό. Αυτό εγώ το θεωρώ εγκληματικό. Η αντίστοιχη επιστράτευση του ’40 ζητείται τώρα από τους Έλληνες. Να ξαναμαζευτούμε στα χωριά μας, για να σώσουμε αυτή τη χώρα” τόνισε.

“Εγώ είμαι 61 ετών ποια δουλειά να κάνω οικοδομή ούτε αυτή υπάρχει πλέον. Να δουλέψω σε ποια δραστηριότητα, να πάρω ποιο μεροκάματο;”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν θεωρεί ότι φτάσαμε στον πάτο.

“Για ποιο λόγο το ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι δεν θα γίνουν δύο του χρόνου. Για ποιο λόγο να υπάρχουν χίλια συσσίτια και του χρόνου να μην είναι δύο χιλιάδες.Εδώ μας ζητούν να πληρώσουμε 8 νέους φόρους. Ποιος θα έχει να πληρώσει φέτος. Από που θα βγουν οι υποχρεώσεις αυτές. Έχουν αλήθεια γνώση ότι ο κλάδος των ηθοποιών έχει 85% ανεργία;” ανέφερε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!