Γκάζι: Σφίγγει ο κλοιός για τον 37χρονο «πιστολέρο» – Επιχείρησε να βρει πλαστά έγγραφα για να διαφύγει στο εξωτερικό


Όλο και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός για τον 37χρονο «πιστολέρο» Αλβανό, ο οποίος πυροβόλησε εξ’ επαφής τρεις Κρητικούς έξω από μπαρ στο Γκάζι, στις 16 Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ ο 34χρονος που δέχθηκε τα πυρά.

Σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικοί του Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ήταν περίπου δέκα χρόνια στη φυλακή καθώς είχε πυροβολήσει αστυνομικούς, έπειτα από ένοπλη ληστεία, στη χώρα του.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να ξυπνήσουν τον 34χρονο

Σημαντική είναι η εξέλιξη σχετικά με την υγεία του 34χρονου από την Κρήτη που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν κατά διαστήματα να ξυπνήσουν το παλικάρι που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, κάποιες φορές ανταποκρίνεται ενώ άλλες φορές όχι. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!