Γιώτα Νέγκα: «Αποφάσισα να πάω στον ψυχολόγο γιατί ήταν πολύ βαριά η καθημερινότητά μου»


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η τραγουδίστρια, Γιώτα Νέγκα η οποία, μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία και την σημασία που έχει για εκείνη.

Αρχικά, ανέφερε: «Είναι η σχέση μου με τον εαυτό μου που μέσα στα χρόνια βελτιώνεται. Τα προηγούμενα χρόνια, που είχα κάνει πράγματα, την πραγματική χαρά αυτού που είχα πετύχει δεν με είχα αφήσει να τη νιώσω. Δεν ξέρω από τι. Από φόβο; Για να μην επαναπαυθώ; Από ενοχές; Δεν το έχω καταλάβει».

Και πρόσθεσε: «Έτσι μεγαλώνουμε. Κανείς δεν μεγαλώνει μαθημένος. Κάθε γενιά φορτώνει την επόμενη χωρίς να το θέλει με τα τραύματά της, με τους φόβους της. Οι παλιότεροι φοβούνται την ταχύτητα. Πολύ σπάνια συναντώ ανθρώπους που μεγάλωσαν και τους είπαν οι δικοί τους ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα».

«Οι περισσότεροι αγωνιστήκαμε για αυτή την ωριμότητα», υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Επίσης, μίλησε για την ψυχοθεραπεία και εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση: «Βέβαια έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Γίνεται χωρίς αυτό; Η ζωή μας είναι ένας καταιγισμός συναισθημάτων. Αποφάσισα να πάω στον ψυχολόγο γιατί ήταν πολύ βαριά η καθημερινότητά μου πια. Οτιδήποτε έκανα ήταν σαν να ξεχείλιζε ένα ποτήρι, της αντοχής μου, της κούρασής μου. Οποιοδήποτε πρόβλημα φάνταζε πολύ μεγάλο. Άρχισα να το παρατηρώ. Κάπως είχα γκώσει. Μπορεί να ήθελα έτσι να βάλω τα κλάματα. Ήξερα ότι δεν είναι κανονικό γιατί έψαχνα να βρω τα προβλήματά μου και δεν τα έβρισκα. Είχα ανάγκη να τακτοποιήσω κάποια πράγματα, που μάλλον είχαν ανακατευτεί. Είναι πάντα παλιά τα θέματα, που χρωματίζουν μέσα στις δεκαετίες τις επιλογές, τις πράξεις, τις ματιές μας στα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!