Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: «Δεν δικαιολογώ έναν άνθρωπο που χασμουριέται, που τουρλώνει τον κ@λ@ του σε φωτογραφίες»


Τον Γιώργο Τσαλίκη συνάντησαν σε έξοδό του οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο τραγουδιστής μίλησε με αιχμηρό τρόπο για την Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την Μαρίνα Σάττι, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Έκανα κάτι δηλώσεις χθες για τη Eurovision και σήμερα έλαβα υβριστικά μηνύματα, γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κυρία Σάττι.

Έχω άποψη, είπαμε τα καλύτερα, ότι είναι καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, αλλά τη θεωρώ ανώριμη. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο να τουρλώνει τον κ@λ@ του σε φωτογραφίες! Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί, δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία».

Στη συνέχεια είπε: «Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ και ήμουν «πτώμα», κουρασμένος, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες.

Πρέπει να έχουμε λίγο σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Όλοι έχουμε δικαίωμα να είμαστε κουρασμένοι, αλλά και εγώ έχω το δικαίωμα αυτό που βλέπω σαν εικόνα, να το κρίνω! Η Σάττι κοίταζε ότι την τραβούσε η κάμερα και έκανε ότι κοιμάται».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!