Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν έχουμε επικοινωνία, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έδωσε ο Γιώργος Μουκίδης. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη και αναφέρθηκε στην σχέση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν μισώ, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος ο πολύς».

Αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης είπε πως: «Δεν έχουμε επικοινωνία. Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια, τελευταία φορά μπορεί να ήταν και 2015-2014. Δεν νομίζω ότι ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι θα επιστρέψει ο Νότης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός συνθέτης μίλησε για την σχέση του με τον λαϊκό τραγουδιστή: «Εγώ δεν μισώ. Είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος ο πολύς, ούτε εσείς τα ξέρετε, που ήταν δικά μας εντελώς. Τον βρήκα εκεί φάουλ, του έβγαλα κίτρινη κάρτα, μετά και μία δεύτερη και τελικά κόκκινη και έγινε τότε το σκηνικό με την απαγόρευση.

Μετά όμως εγώ έμαθα ότι δεν την κρατούσε την απαγόρευση, άρχισε σιγά σιγά και τα έλεγε τα κομμάτια μου. Μου πέρασε κι εμένα… Ξέρετε τα καλά τα ζευγάρια έχουν εντάσεις, οι καλές σχέσεις έχουν πάθος. Κι εμάς η σχέση μας έτσι ήταν, είχαμε 2-3 φορές στο παρελθόν που ήμασταν σε διάσταση, μετά τα ξαναφτιάχναμε. Τώρα κράτησε παραπάνω ο χωρισμός. Τι να κάνουμε τώρα;».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!