Γιώργος Λιβάνης: ”Για να είσαι τραγουδιστής είναι πραγματικά δύσκολο. Χρειάζεται πολύ πειθαρχία, δουλειά και χρήματα”

Απολαύστε τον και γνωρίστε τον μέσα από μια πολύ όμορφη συζήτηση που κάνει μόνο με αλήθειες !!!!


Είναι ωραίος νέος και σέξι … Καλό παιδί λένε κάποιοι, αλλά και και με μέλλον, λένε κάποιοι άλλοι. Έτυχε να τον γνωρίσω πριν κάποια χρόνια από τον Δημήτρη Βραχάμη τον ιδιοκτήτη του Αγιονέρι, όταν ακόμα τραγουδούσε εκεί. Δεν θα ξεχάσω ότι τον πίστευε και τον θεωρούσε καλό χαρτί. Η απόδειξη είναι ότι όταν πιστεύουμε κάτι γίνετε ή όταν δουλεύουμε πολύ και είμαστε σε καλό δρόμο με καλούς συνεργάτες πάμε ψηλά; Η απάντηση μέσα από την συνέντευξη του Γιώργου Λιβάνη που έρχεται να μας απασχολήσει δυνατά με το στιλ του την φωνή του την εμφάνιση του αλλά και το ωραίο του πρόγραμμα στο Τοκυο φέτος που σκίζει. Απολαύστε τον και γνωρίστε τον μέσα από μια πολύ όμορφη συζήτηση που κάνει μόνο με αλήθειες !!!!

Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι και που παραμένεις τόσο καλό παιδί και αγνό. 

Πως ξεκίνησε για σένα το τραγούδι; Απλά ή δύσκολα; Το είχες πάντα με την μουσική;

Το τραγούδι ήρθε στη ζωή μου από μόνο του.. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδιστής. Ανέκαθεν όμως από μικρή ηλικία έπαιζα μουσική , παραδοσιακά κρούστα και ούτι και πήγαινα μουσικό σχολείο ,έπειτα στο ωδείο Αθηνών και στη σχολή μου στο Ρέθυμνο που είχε σχέση με την μουσική. Το να είσαι τραγουδιστής στην εποχή μας μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα, γιατί χρειάζεται πάρα πολύ πειθαρχία πολύ δουλειά και χρήματα που αν δεν έχεις για να υποστηρίξεις την μουσική σου υπάρχουν πολλά προβλήματα.. Βέβαια πιστεύω πως ο οικονομικός παράγοντας σε οτιδήποτε κάνεις μπορεί να ξεπεραστεί αν αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις και ονειρεύεσαι.

Πόσα χρόνια χρειάστηκε προσωπικής δουλειάς για να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό που αγαπάς;

Χρειάστηκε 6 χρόνια για να μπορέσω να κάνω αυτήν τη μικρή επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι μου… η προσωπική δουλειά είναι καθημερινή στο να βάλεις βάσεις σε αυτό που κάνεις και να σε αποδεχτεί ο χώρος μας ο οποίος έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.

Ήταν όλα ρόδινα; Βρήκες δυσκολίες στον δρόμο σου;

Φυσικά και βρήκα δυσκολίες και βρίσκω… οι δυσκολίες όμως είναι για να τις ξεπερνάς και να γίνεσαι καλύτερος και πιο δυνατός.. ένας τρόπος για να ξεπερνάς τις δυσκολίες είναι το γέλιο ο χρόνος και η εξέλιξη.

Ζεις από το τραγούδι; Πως τα καταφέρνεις;

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν με ενδιαφέρει να έχω χρήματα.. αρκεί να ζω και να έχω ένα πιάτο φαΐ… Για μένα το νόημα στη ζωή είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς και σε εκφράζει.. οπότε τα χρήματα που παίρνω από την δουλειά μου είναι αρκετά.. να σου πω την αλήθεια πολλές φορές δεν ξέρω τι παίρνω. Όταν με ρωτούν πόσα χρήματα θέλω δεν απαντώ ..τους λέω πάμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσει ο κόσμος και θα τα βρούμε.

Η οικογένεια σου είναι δίπλα σου; Τα παιδικά σου χρόνια πως ήταν;

Οι γονείς μου και η αδελφή μου είναι η καθημερινή βοήθεια σε όλα.. με τον πατέρα μου ακούμε συνεχώς τραγούδια, ότι έχω το ακούει πρώτος ..βέβαια δεν ενστερνίζομαι απόλυτα την άποψη του στην δισκογραφία που θέλω να κάνω γιατί διαφωνούμε σε πολλά πράγματα… δεν γίνεται αλλιώς όμως. Η αδελφή μου και η μητέρα μου είναι αυτές που μου λένε τι πρέπει να βελτιώνω σαν άνθρωπος.. είναι τόσο σημαντικό να έχεις κοντά τους δικούς σου ανθρώπους.. και να τσακώνεσαι… χαχααχα.. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα, ζεστά, δεν είχαμε πότε ότι θέλαμε υλικό δεν μας έλειπε όμως και κάτι από αυτά που πραγματικά χρειαζόμασταν και σε μένα και στην Μαριάννα την αδελφή μου.

Τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό που σε οδήγησε στο να είσαι φέτος πρώτο όνομα σε ένα μεγάλο κλαμπ;

Δεν το γνωρίζω αυτό απόλυτα. Φαντάζομαι ότι επειδή οι επιχειρηματίες είναι φίλοι μου και με ξέρουν τι κάνω στα Live παίζει σημαντικό ρόλο. Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο παίζει και το τραγούδι μου.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχεις εμπιστευτεί;

Οι γονείς μου στο 100% και ο συνεργάτης μου ο Δημήτρης Βραχάμης

Έχεις πέσει στα πατώματα για μια γυναίκα που δεν σε θέλει;

χαχα… φουλ…! Δυστυχώς σε αυτό είμαι πολύ ευαίσθητος και πάντα ο έρωτας με φτάνει σε ακραίες καταστάσεις…

Πως αντιμετωπίζεις τις θαυμάστριες;

Με αγάπη ,είναι κάτι που μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μου αρέσει να μιλώ με κόσμο που ακούει την μουσική μου και ίσως με θαυμάζει .

Φοβάσαι αυτό τον χώρο μήπως σε κάνει λίγο ψώνιο; Το καλάμι είναι εύκολο ξέρεις; Το έχεις σκεφτεί;

Και το έχω σκεφτεί και το ακούω μπορώ να σου πω… είναι πολλές φορές που ακούω και βλέπω πράγματα για μένα που με στεναχωρούν.. όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν τι άνθρωπος είμαι ,ευτυχώς έχω ακούσει από ελάχιστο κόσμο κάτι κακό για εμένα..

Ακόμα και αυτά που ακούω δεν τα αφήνω έτσι ,τα φιλοσοφώ για να διορθώσω. Ψώνιο δεν ξέρω αν φαίνομαι ..ελπίζω όχι.. χαχα… Κάποια πράγματα στην εικόνα μας δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε…

Τι είναι αυτό που κάνεις φέτος; Τι περιμένουμε από εσένα σύντομα; Τραγούδι νέο; Το Βγαίνω πίνω ξενυχτάω έγινε μεγάλο σουξέ; Το επόμενο;

Φέτος Είμαι στο μέχρι τον Απρίλιο στο Τόκυο ,συνάμα θα κάνω και κάποια έξτρα έκτος Αθηνών και στο εξωτερικό… αυτό που δίνω πολύ έμφαση αυτή τη στιγμή είναι η δισκογραφία και το επόμενο μου τραγούδι.. Εύχομαι να έχει την ιδία ανταπόκριση από τον κόσμο και ακόμα μεγαλύτερη..

Είναι κάτι που δεν το ξέρεις ποτέ… δεν θα με αγχώσει όμως και ένα αρνητικό αποτέλεσμα… σημασία έχει να νοιώθουμε γεμάτοι με αυτό που δίνουμε έξω..

Οικογένεια έχεις σκεφτεί; Θα ήθελες να κάνεις;

Το έχω σκεφτεί είναι κάτι που μου αρέσει υπερβολικά.. ίσως επειδή μεγάλωσα σε καλό οικογενειακό περιβάλλον… το πότε θα γίνει αυτό δεν το έχω σκεφτεί όχι.. πιστεύω έρχεται μόνο του… απλά θέλω όταν γίνει αυτό να είναι παντοτινό και γερό σαν πέτρα και να μην μπορεί τίποτα να το χωρίσει..

Είσαι ερωτευμένος αυτό τον καιρό; Κι αν όχι γιατί; Φοβάσαι να δεθείς ή η καριέρα σου δεν το επιτρέπει;

Τι είναι αυτό….;; αχχααχ… έχω ξεχάσει… όχι δεν φοβάμαι να έχω σχέση μαζί με την δουλειά μου… είναι κάτι που μπορεί να συμπληρώνει το άλλο… με προσπάθεια βέβαια αλλά μπορεί!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Επόμενο σχέδιο είναι το τραγούδι που βγάζω σε λίγο καιρό… με ένα πολύ ωραίο κλιπ..

Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον κόσμο που αγαπάει και σε στηρίζει;

Να είναι πάντα όλοι καλά και ότι τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου…

Το νέο του τραγούδι έρχεται… ΔΕΊΤΕ ΤΟ TEASER

https://www.youtube.com/watch?v=XzP8Q3zJG50&feature=youtu.be

Οι φωτογραφίες της συνέντευξης είναι απο το προσωπικό αρχείο του τραγουδιστή 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!