Γιώργος Λιανός για τις αποχωρήσεις στο νέο Survivor: «Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία»


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για το νέο κύκλο του Survivor, ορισμένες αλλαγές που θα υπάρξουν, ενώ τόνισε πως θα υπάρχει διαδικασία, στην οποία θα έχει λόγο και το τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των μαχητών. Στα κάστινγκ που βρέθηκα και συγκεκριμένα στους 50, για κάθε έναν που δεν πέρναγε, ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός. Υπάρχει όλο το ηλικιακό φάσμα, ωραίους χαρακτήρες, καλούς αθλητές. Οι μαχητές φαίνονται δυνατοί. Οι περσινές συμφωνίες δεν μας βγήκαν σε καλό, οπότε θα κοιτάξουμε να το προφυλάξουμε. Νομίζω ότι για φέτος έχει γίνει μια συμφωνία που θα μας καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις παραβάσεων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στη συνέχεια: «Για το θέμα των αποχωρήσεων, είναι λίγο πιο κοντά στη λογική του αμερικάνικου, του κλασικού Survivor. Οι παίκτες θα καταλήγουν σε μια αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα αποχωρήσει. Αλλά μέχρι να φτάσουμε στους υποψήφιους προς αποχώρηση, θα υπάρχουν αρκετές διαδικασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα. Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία. Παραμένουν κανονικά οι αγώνες ασυλίες, τα συμβούλια, οι ψηφοφορίες…».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Θα υπάρχει και μια διαδικασία στην οποία θα εμπλέκεται και ο κόσμος, δεν θα τον αφήσουμε απ’ έξω. Απλά δεν έχει μπει ακόμα στη θέση του για να σας πω πώς ακριβώς θα γίνει. Φέτος θα είναι ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα και με τους ντόπιους».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!