Γιάννης Σπαλιάρας: Μου έχει συμβεί να μου προτείνουν χρήματα, προκειμένου να ενδώσω σεξουαλικά μαζί τους


Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Οι ουσίες, τα μυστικά κι οι περίεργες συμπεριφορές υπάρχουν παντού, όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ. Ειδικά τις ουσίες, τις βλέπουμε ακόμα και στα σχολεία να κυκλοφορούν».

«Δεν περίμενα να μπω στο μόντελινγκ για να δω τις ουσίες να κυκλοφορούν μπροστά μου. Εγώ στις συνεργασίες μου πάντως δεν είχα τέτοια θέματα, ούτε είχα δεχτεί κάποια πρόταση να δοκιμάσω ουσίες κλπ», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Κατά καιρούς έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου έχει συμβεί να μου προτείνουν χρήματα, προκειμένου να ενδώσω σεξουαλικά μαζί τους. Δεν θεωρώ όμως ότι συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό. Και ένας υπάλληλος που δουλεύει στην εστίαση και στον χώρο της διασκέδασης, πάλι δέχεται ανήθικες προτάσεις. Ακόμα και μια κοπέλα που δουλεύει ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόταση»

«Δεν με ενδιέφεραν ποτέ αυτά, τα προσπερνούσα κι έκανα πως δεν τα άκουγα. Είναι φυσικά ένα είδος παρενόχλησης αυτό και δεν πρέπει να συμβαίνει», συμπλήρωσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!