Γιαννακού Δημήτρης: Είναι ο Βασιλιάς στις καρδιές του κόσμου γιατί είναι Αληθινός !!

Μπορεί να ήταν ο νεότερος σε ηλικία βασιλιάς του Καρναβαλιού στην Λεμεσό , στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού, αλλά για μένα είναι ένας άνθρωπος που έγινε μέσα από την ψυχή που έχει ο Βασιλιάς στην καρδιά μου.


Μπορεί να ήταν ο νεότερος σε ηλικία βασιλιάς του Καρναβαλιού στην Λεμεσό , στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού, αλλά για μένα είναι ένας άνθρωπος που έγινε μέσα από την ψυχή που έχει ο Βασιλιάς στην καρδιά μου.

Είναι ο Δημήτρης Γιαννακού και είναι τηλεοπτικός και θεατρικός παραγωγός και από την ηλικία των 10 ετών. Μπορείτε να το πιστέψετε γιατί αυτή είναι η αλήθεια του. Συμμετέχει στις παρελάσεις του καρναβαλιού με ομάδες αρμάτων ως χορευτής, με εντυπωσιακές χορογραφίες και φαντασμαγορικές στολές, από πολύ μικρός γνωρίζοντας την ιστορία πολύ καλά.


Από το 1995 μέχρι το 2016 είναι δημιουργός ομάδων και αρμάτων με συμμετοχή στις μικρές και στις μεγάλες παρελάσεις αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, ενώ από το 2017 λαμβάνει μέρος στη μεγάλη ομάδα του Δήμου Λεμεσού, ως ενεργό εθελοντικό μέλος για τη διοργάνωση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.
Φέτος λοιπόν βρέθηκα (καθόλου τυχαία) σε αυτό το Φανταστικό Λεμεσιανό Καρναβάλι. Ήταν επικεφαλής του φετινού ξεφαντώματος του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, και ως Βασιλιάς Καρνάβαλος σημείωσε ένα μεγάλο ρεκόρ σε όλα αλλά κυρίως θαυμασμού από πάρα πολύ κόσμο.

Ανέλαβε τον συγκεκριμένο ρόλο ο «Βασιλιάς της Φλόγας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού» και είναι ο 16ος στη σειρά. Βασιλιάς Καρνάβαλος, γνωστός στους κύκλους των ΜΜΕ λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας αφού εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός. Ο Δημήτρης, μου είπε με λόγια καρδιάς για τον ρόλο που ανέλαβε ότι …. «Για μένα το καρναβάλι είναι η ευκαιρία για τον καθένα να διασκεδάσει, να κάνει τις τρέλες του, τα αστεία του, να βγει στους δρόμους να τραγουδήσει και να χορέψει με ανθρώπους που ίσως να μην γνωρίζει προσωπικά και να γίνουν όλοι μαζί μια παρέα. Σκοπός του καρναβαλιού είναι να κάνει του ανθρώπους να ξεχάσουν τις έγνοιες, τις σκοτούρες της καθημερινότητας, να μεταμφιεστούν και να χαρούν. Κι όλα αυτά φέτος τα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ».

Οι αναμνήσεις από τα καρναβάλια είναι αμέτρητες, μου είπε όταν τον ρώτησα πόσες μεταμφιέσεις έχει κάνει… Μου εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως οι μεταμφιέσεις του είναι εκατοντάδες και τις κρατάει φυλαγμένες μέχρι και σήμερα. «Μια απο τις μεταμφιέσεις μου που θεωρώ ότι ήταν αρκετά επιτυχημένη είναι η Jessica Rabbit όπου είμαι ντυμένος στο μισό σώμα ως Jessica Rabbit και στο υπόλοιπο ως λαγός εξού και το Rabbit».

Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με πολλά χρόνια όμορφης καριέρας, είναι θαυμάσιος σε ότι κάνει και σε ότι έχει βάλει μπροστά να φτιάξει. Είναι αυτός που με τις παραγωγές που ετοιμάζει θα αγγίξει πολλές ψυχές, γιατί απλά Μπορεί !
Είναι ο Βασιλιάς στην καρδιά μας που το μόνο σίγουρο είναι ότι για πολλά χρόνια ακόμα το όνομα του θα συζητιέται πολύ γιατί, είναι ο Ρόλος της Ζωή του να είναι Άνθρωπος πάνω από όλα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!