Γερμανού για Ιωαννίδου: «Η απόφασή της να παντρευτεί μου αρέσει πολύ»

Η Ναταλία Γερμανού και η Μαρία Ιωαννίδου έχουν πολύ καλή σχέση.


Η παρουσιάστρια μίλησε στο Εγώ για τον γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου και αποκάλυψε εάν η ίδια σκέφτεται να παντρευτεί. «Η απόφαση της μου αρέσει πολύ γιατί ο σύντροφος της Μαρίας είναι ένας πολύ γλυκός, τρυφερός και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Είναι οχτώ χρόνια μαζί και την έχει στηρίξει.

Η Μαρία είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο πλάσμα και επειδή έχει , χάσει όλους τους ανθρώπους της ζωής της, τον αδελφό της, τους γονείς της, τον πατέρα μου, και βιώνει πολλή μοναξιά πια, νιώθω καλύτερα όταν ξέρω ότι έχει μια αγκαλιά», εξήγησε και συνέχισε: «Δεν είμαι της άποψης «Παντρεύτηκα μία φορά… Το έκανα Αυτό είναι». Αυτήν τη στιγμή δεν έχω κανένα λόγο να παντρευτώ. Βέβαια, επειδή είμαι πολέμια του «ποτέ» και του «πάντα», αποφεύγω να χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις γιατί έπειτα από ένα χρόνο μπορεί να ξανακάνουμε συνέντευξη και να σου πω «Παντρεύομαι σε δύο μέρες. Σας καλώ όλους».

Τότε λογικά θα μου απαντήσεις: «Πέρυσι είπες ότι δεν θα παντρευτείς» και θα με βγάλεις ψεύτρα. Πιστεύω ωστόσο ότι ένας γάμος γίνεται είτε γιατί θες να κάνεις οικογένεια και παιδιά -αν και θεωρώ ότι παιδιά μπορείς να κάνεις και εκτός γάμου-είτε πάνω στην τρέλα ενός πολύ μεγάλου έρωτα Προσωπικά δεν είναι κα-θόλου στα σχέδια μου»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!