Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν αισθάνομαι περήφανος για τον κόσμο που θα αφήσω στα παιδιά μου»


Για τις κόρες του, τα επαγγελματικά του πλάνα αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» o ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις του δήμαρχου Βόλου: «Με θλίβει αυτό και με θλίβει ακόμα περισσότεροι για τους ανθρώπους που τον χειροκροτούν και δεν βλέπουν ποιον και τι χειροκροτούν».

Και πρόσθεσε: «Πιθανόν εντυπωσιάζονται από μία επιδερμική επίδειξη έργων που κάνει ο Μπέος, αλλά δεν βλέπουν ότι δεν έχει σημασία το να έχεις μία καλή γλαστρούλα έξω από το σπίτι σου, αλλά να κάνεις έργα υποδομής ή να αντιμετωπίζεις την ζωή διαφορετικά. Τι να κάνουμε είμαι και εγώ μέσα στους “φλώρους” και στις “λουλούδες”. Δεν τον ενδιαφέρει και δεν τους ενδιαφέρει η άποψή μας. Ψάχνω να βρω τις δικές μου ευθύνες και ποιες οι δυνατότητές μου. Όλοι έχουμε ευθύνη για τέτοια φαινόμενα».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις κόρες του τονίζοντας τα εξής: «Μιλάμε, όπως μιλάω με φίλους μου. Βλέπουν και κρίνουν πράγματα. Αισθάνομαι ενοχή ως εκπρόσωπος μίας γενιάς, που δεν τους έδωσα ελπίδα για έναν κόσμο λίγο καλύτερο. Η μητέρα μου μου έδωσε έναν κόσμο λίγο καλύτερο, εγώ δεν αισθάνομαι περήφανος για αυτό που δίνω στα παιδιά μου».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!