Γέννησε η Αλίνα Καμπάεβα το τρίτο παιδί του Πούτιν;

Η τελευταία φορά που ο Πούτιν εμφανίστηκε δημοσίως ήταν στις 5 Μαρτίου, όταν υποδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι.


Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση, κάτι που πυροδότησε φήμες περί ασθενείας, τις οποίες διέψευσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου ηγέτη λέγοντας ότι είναι “τόσο γερός που θα μπορούσε να σας σπάσει το χέρι με μια χειραψία”.

Ένα διαφορετικό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες όμως, σύμφωνα με το οποίο η αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα έφερε στον κόσμο το παιδί τους, σε μαιευτήριο της Ελβετίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν από μερικές ημέρες, η Καμπάεβα εισήχθη στο Νοσοκομείο «St. Anne», όπου φέρεται να έχει γεννήσει.

Ο Πούτιν φέρεται να συνόδευσε την αγαπημένη του Αλίνα για να γεννήσει το τρίτο μωρό τους. Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το έχει ποτέ επιβεβαιώσει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου του έχει ήδη χαρίσει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Στις 11 Μαρτίου, το Reuters, επικαλούμενο δικές του πηγές, είχε μεταδώσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε ματαιώσει επίσκεψη στο Καζακστάν, λόγω ασθένειας. Η απουσία του από τα δημόσια δρώμενα ήταν αυτή που έσπειρε τις φημολογίες για τις πιθανές αιτίες.

Εν τούτοις, το Κρεμλίνο διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα τις φήμες που αναδημοσιεύονται σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού που έχει πατέρα τον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Οι πληροφορίες σχετικά με τη γέννηση ενός μωρού, πατέρας του οποίου είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι ψευδείς»
δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρία Νόβαστι.

«Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε όσους διαθέτουν χρήματα προκειμένου να διοργανώσουν μία διαγωνισμό για την καλύτερη δημοσιογραφική φάρσα» είπε ειρωνικά ο Πεσκόφ σε μια δήλωση που έκανε στην ρωσική έκδοση του περιοδικού Forbes.

Τον Δεκέμβριο ο Πούτιν, που έχει ήδη 2 κόρες και είναι πολύ διακριτικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είχε προκαλέσει έκπληξη δηλώνοντας ότι είναι «ερωτευμένος», χωρίς όμως να διευκρινίσει με ποια.

Τον Απρίλιο του 2013 ο Πούτιν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Λιουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια γάμου. Έκτοτε πολλοί Ρώσοι διερωτώνταν εάν είχε νέα σχέση. Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους είχε διαψεύσει δημοσίως κατά το παρελθόν την σχέση του με την πρώην αθλήτρια Αλίνα Καμπάγεβα.

Τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν σήμερα στιγμιότυπα και δηλώσεις του προέδρου που καταγράφθηκαν, όπως ανέφεραν, σήμερα,
ενώ ο Πούτιν έκανε δεκτό έναν Ρώσο αξιωματούχο στην οικία του στο Νόβο-Ογκάρεβο, στα περίχωρα της Μόσχας.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!