Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα: Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, καθώς ήρθε στην ζωή η κόρη του ζευγαριού. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Πύρρος Δήμας μέσα από ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιονίκης ανέβασε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε στην λεζάντα: «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 03 Φεβρουαρίου του 2024 στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Η κόρη τους θα πάρει το όνομα “Ελευθερία” όπως η μητέρα του Ολυμπιονίκη.

 

«Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δεν μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε, αλλά το κρατάμε για εμάς. Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο.

Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του τον Δεκέμβριο ο Πύρρος Δήμας.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!