Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη, τα θετικά του είναι τόσα πολλά»


Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ενώ στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους, πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους και μάλιστα έχουν ανεβάσει και κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Yes I Do και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον τραγουδιστή.

Μιλώντας για τον σωστό άνθρωπο, πες μας 3 χαρακτηριστικά που θαυμάζεις στο αγόρι σου και 3 που μπορεί να σε ενοχλήσουν.

Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή, για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσα πολλά… Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί.

 

Άρα, για να καταλάβω, πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή σε αυτόν που φουντώνει σιγά σιγά;

Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ΠΟΤΕ, μέχρι που… το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια «είμαι ερωτευμένη». Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς –το ομολογώ–, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή love at first sight ή καθόλου!

Η ζήλια πάντως μπορεί να χαλάσει ακόμα και την πιο δυνατή σχέση, τι λες; Κι αν δεν μπορεί η ζήλια, τι οδηγεί τη σχέση σε αδιέξοδο με μαθηματική ακρίβεια;

Η ζήλια, ναι, αισθάνομαι πως μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε σχέση, είτε φιλική είτε ερωτική. Είναι τοξική και λειτουργεί σαν δηλητήριο. Όπως και η έλλειψη σεβασμού ανάμεσα στο ζευγάρι, που είναι εξίσου καταστροφική.

 

Εσύ όμως πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; Ζηλιάρα ή cool σύντροφο;

Νομίζω ότι είμαι cool. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ για εμένα! (γέλια) Θα πρέπει να μου δοθεί αφορμή για να αντιδράσω κάπως, οπότε, αν συμβεί αυτό, δεν θα κάνω κάποια σκηνή ζήλιας, απλά θα τελειώσει αυτόματα η σχέση, χωρίς δράματα.

Έχεις μεγαλώσει σε μια πολυμελή οικογένεια με άλλα 9 αδέλφια. Ονειρεύεσαι κι εσύ κάποια στιγμή μια μεγάλη οικογένεια ή δεν σου έχει περάσει ακόμα από το μυαλό;

Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που η σκέψη της μητρότητας και της οικογένειας έρχεται και φεύγει συνέχεια. Άλλες φορές σκέφτομαι ότι είμαι γυναίκα καριέρας και ίσως δεν μου ταιριάζει να κάνω οικογένεια, και άλλες ότι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδάκια –ίσως και τρία ή τέσσερα–, γιατί λατρεύω να υπάρχει ζωή μέσα στο σπίτι, όπως δηλαδή μεγάλωσα κι εγώ!διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!