Φωτεινή Ράλλη: ”Σκοπεύω να κινηθώ νομικά γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με θίγει”

Επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι που μιλάει για φιλότιμο. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Η Φωτεινή Ράλλη πιο δυνατή και ανανεωμένη από ποτέ επιστρέφει δισκογραφικά και μιλάει για όλα.


Επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι που μιλάει για φιλότιμο. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Η Φωτεινή Ράλλη πιο δυνατή και ανανεωμένη από ποτέ επιστρέφει δισκογραφικά και μιλάει για όλα. Εκείνα τα παλιά που επανήλθαν στην δημοσιότητα, τα καινούργια, την αποχή της από το τραγούδι αλλά και την νέα της συνεργασία με τον μοναδικό Μανώλη Σπανό συνθέτη της που την στηρίζει και την καθοδηγεί. Αποκλειστικά για την Άσπα που δεν καταλαβαίνει το μίσος της προς εκείνη, αλλά και την γεμάτη αισιοδοξία της ζωή που της χαμογελάει και την στέλνει ψηλά. Απολαύστε την σε μια μοναδική συνέντευξη χωρίς φόβο αλλά με πάθος και φιλότιμο!!
Ετοιμάζεις νέα πράγματα και τραγούδια με δυνατή επιστροφή. Μίλησε μου για όλα αυτά.
  
Είμαι  πολύ χαρούμενη γιατί συνεργάζομαι με τον Μανώλη Σπανό ο οποίος είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός και ταλαντούχος, που με στηρίζει και πιστεύει σε μένα… Έχει γράψει το νέο μου τραγούδι το ‘Μια σταλιά φιλότιμο” ευελπιστώ να πάει καλά… Ήδη τα σχόλια που ακούω είναι θετικά. Ετοιμάζω κάποια Live και γενικά συζητάω διάφορες προτάσεις.
Μετά από 10 χρόνια ξανά ασχολούμαστε με την Άσπα. Τι έχεις να πεις εσύ για όλα αυτά που δήλωσε για σένα;
Ο χαρακτήρας της δεν έχει αλλάξει καθόλου παραμένει ίδιος. Το οτι ασχολείται ακόμα μαζί μου σημαίνει οτι μπορεί και να μαι το απωθημένο της. Είναι αρνητική με το άτομο μου ενώ στην πραγματικότητα δεν την έχω πειράξει ποτέ.
Δεν ζήτησα ποτέ την γνώμη της για το πως με βλέπει… αλλά ουτε και με ενδιαφέρει η άποψη της. Από την στιγμή που δεν ήμουν του επίπεδου της γιατί να ερθει στην Θεσσαλονίκη και να μου ζητήσει αυτόγραφο;
 Αυτόγραφο ζητάς από έναν άνθρωπο που θαυμάζεις. Μάλλον με θαυμάζει πολύ!!! Ξανά βγαίνε μετά από τόσα χρόνια όχι για να προωθήσει την δουλειά της ως τραγουδίστρια που θα ήταν θεμιτό,. αλλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις μειώνοντας άλλους ανθρώπους και να ασχοληθούν πάλι με το άτομο της. Διότι γνωρίζει καλά πως μόνο έτσι θα έρθει ξανά στην επικαιρότητα φαίνεται της έλειψε η δημοσιότητα!!
Για αυτό που δήλωσε για το περιβόητο μπλουζάκι, τι έχεις να πεις; Θέλεις να απαντήσεις για τόσα που σου καταλογίζει;
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Είναι γελοιότητες και δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά πρέπει να βρίσκει κάτι για να με μειώνει ως άνθρωπο πάνω από όλα!!
Η Ασπα σε όλο το παιχνίδι κυκλοφορούσε με ενα τζιν συγκεκριμένο και μια φόρμα που της είχε δώσει η παραγωγή  Δυστυχώς ή Ευτυχώς υπήρχαν κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα 23 ώρες το 24 ωρο!!! Και δεν θα ήμουν τοσο αφελής να πάρω ένα μπλουζάκι και να το φοράω απροκάλυπτα μπροστά της. Δεν έχω τόσο θράσος!!! Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να θίγει την τιμή και την υπόληψη μου με ανυπόστατα ψεύδη. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά γιατί είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει και έχει στενοχωρήσει τόσο εμένα όσο και την οικογένεια μου.
ΠΗΓΉ: ΧΑΙ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!