Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο: Bρέθηκαν σφαίρες στο σημείο – ΒΙΝΤΕΟ από τον απεγκλωβισμό ενοίκων


Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, έσπευσαν 6 οχήματα και 15 πυροσβέστες για να κατασβέσουν την φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή των Μεσαμπελιών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η φωτιά πρόλαβε να επεκταθεί και σε άλλους ορόφους.

Την ίδια ώρα το creta24.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, μεταδίδει πως στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά βρέθηκαν σφαίρες.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως από τους πυροβολισμούς διαλύθηκαν οι πόρτες του υπογείου και του ισογείου της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αυτή εξετάζεται ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών, ο οποίος υποστήριξε πως ανήκει σε σκοπευτικό σύλλογο. Οι ισχυρισμοί του 50χρονου εξετάζονται από τις αρχές όπως επίσης εξετάζεται και το υπόγειο όπου έλαβαν χώρα η Πυροσβεστική.

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ακόμη πως η διερεύνηση της υπόθεσης περνάει πλέον στα χέρια της Aστυνομίας και όχι της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν πολίτες από διαμερίσματα της πολυκατοικίας με την Πυροσβεστική να κάνει χρήση σκάλας για τον σκοπό αυτό, ενώ μεταξύ των απεγκλωβισθέντων ήταν μία μητέρα και το παιδί της.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!