Φόνοι Στο Καμπαναριό – Απόψε στις 21:00 το “θεϊκό” φινάλε της αστυνομικής κωμωδίας!


Στο τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τις μοναχές να έχουν πλέον μάθει ότι η Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) είναι νεκρή. Θρηνούν το χαμό της γεμάτες ερωτηματικά.

Η αδελφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) αποφασίζει να πει πια στις υπόλοιπες μοναχές τα πάντα για τις κρυφές έρευνες της ηγουμένης που την οδήγησαν στον θάνατο. Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης) προσπαθούν να “ξεσκεπάσουν” τον Δημήτρη (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία, ενώ στο μεταξύ ο Καραΐσκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) δείχνει να τους έχει ξεφύγει.

Καθώς οι μοναχές και ο πατήρ Φανούριος (Περικλής Αλμπάνης) πενθούν τον χαμό της Ηγουμένης, κάποια από τις μοναχές, επηρεασμένη από την τραγική κατάληξη, επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και ομολογεί τον φόνο του Πέτρου Αγγέλου (Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο). Ποια είναι;

 Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κώστας Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο

Δείτε το trailer

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!