Φονική συμπλοκή στο Μαρούσι: Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης


Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ, προκείμενου να εντοπιστεί ο δράστης της φονικής συμπλοκής στο Μαρούσι, με απολογισμό έναν 23χρονο νεκρό, για τον οποίο έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί έπειτα από καταθέσεις και μαρτυρίες, καθώς και από το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/4), οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην συμπλοκή, αλλά δεν εμπλέκονται στην δολοφονία του 23χρονου ούτε στον τραυματισμό των άλλων δύο ατόμων.

Οι δύο είναι οι τραυματίες, οι οποίοι κατέθεσαν σήμερα στις αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση και συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν στην συμπλοκή. Ο τρίτος εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη για τον ίδιο λόγο.

Σεσημασμένος ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε στο εσωτερικό του κέντρου, κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από δύο διαφορετικές παρέες. Κλήθηκαν κι άλλα άτομα στο σημείο και όταν έφτασαν οι «ενισχύσεις» δόθηκε το σήμα και οι ομάδες βγήκαν έξω, όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή.

Κάποια στιγμή ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει ένα όπλο που είχε μαζί του και δέχτηκε την μοιραία επίθεση με το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τράβηξε πιστόλι, πάτησε την σκανδάλη αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή. Τότε ο δράστης του κατάφερε χτύπημα στον λαιμό. Το θύμα επιχείρησε να οπλίσει και πάλι αλλά έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο θάνατος του 23χρονου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν ένας 26χρονος, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας, και ένας 23χρονος οπλίτης του Μηχανικού. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αιτία της διαμάχης

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δύο μέλη από τις δύο αυτές ομάδες που συνεπλάκησαν, είχαν προηγούμενα για μία γυναίκα.

Αυτό προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς στα κινητά τηλέφωνα των δύο αυτών ατόμων φαίνεται η ανταλλαγή μηνυμάτων όπου γίνεται αναφορά σε έναν καβγά που είχε γίνει για τα «μάτια» μιας γυναίκας, πριν από αρκετό καιρό.

Όταν βρέθηκαν τυχαία στο κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, η μεταξύ τους διαμάχη αναζωπυρώθηκε. Αυτή τη φορά, η αφορμή ήταν ασήμαντη αλλά ικανή για να οδηγήσει στην φονική συμπλοκή και στον θάνατο του 23χρονου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!