Φυσική ομορφιά: Το βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια views [βίντεο]

Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς δεν ‘επιτρέπουν’ στις γυναίκες να έχουν μαύρους κύκλους, σημάδια από ακμή, κοκκινίλες ή ρυτίδες.


Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς δεν ‘επιτρέπουν’ στις γυναίκες να έχουν μαύρους κύκλους, σημάδια από ακμή, κοκκινίλες ή ρυτίδες. Η beauty blogger, Em Ford, αποφάσισε να ‘ανεβάσει’ στα social media φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ όπου φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακμή. Τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολλά με αρκετούς χρήστες των social media να τη χαρακτηρίζουν ‘άσχημη’ και ‘αηδιαστική’.

Η 26χρονη έφτιαξε ένα βίντεο που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια views στη σελίδα της στο YouTube ‘My pale skin’, όπου εμφανίζεται μακιγιαρισμένη ενώ στην πορεία αφαιρεί το μακιγιάζ της για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά παρά τα σημάδια από την ακμή. «Ήθελα να φτιάξω ένα βίντεο για να δείξω πως τα social media μπορούν να θέσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες στους άντρες και στις γυναίκες. Μια πρόκληση που πολλοί αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι αυτή μιας κοινωνίας που βλέπει πολλές ψεύτικες εικόνες τελειότητας και ανθρώπους που συγκρίνουν τον εαυτό τους με μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Είναι δύσκολο να θυμόμαστε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαστε όμορφοι παρά τις ατέλειες».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!