FASHION|NYFW: 11 looks από την collection του Michael Kors που θέλουμε! [εικόνες]

Ο Michael Kors ανήκει στους σχεδιαστές που δημιουργούν εδώ και χρόνια, κομμάτια για αληθινές γυναίκες και κάθε σεζόν απολαμβάνουμε τις κομψές και περιποιημένες collection του.


Για την ακρίβεια φέτος, παρακολουθήσαμε ένα άρτιο show με φορέματα, κοστούμια, παλτό και παντελόνια στις αποχρώσει του χακί, του μπεζ, του navy blue, του γκρι και του μαύρου. Είδαμε επίσης και κάποια κομμάτια σε metallic τόνους, όπως και σε floral και τουίντ prints.

Η πετυχημένη ισορροπία με τα θηλυκά φορέματα και τις ανδρόγυνες αναφορές ήταν το βασικό συστατικό μιας συλλογής που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στη ντουλάπα της. Τα σοφιστικέ looks, τα chic αξεσουάρ και τα μάλλινα κομμάτια πρωταγωνίστησαν στο catwalk του διάσημου σχεδιαστή και φυσικά, μας έδωσαν έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας το 2105.

Οι καθαρές γραμμές και η ανδρόγυνη κομψότητα σε σακάκια και φορέματα, οι γούνινοι γιακάδες, οι καμπαρντίνες, τα καλοραμμένα παλτό και οι γούνες συνθέτουν looks κομψά, καλοστημένα και απολύτως φορέσιμα για όλες τις ώρες της μέρας.

joytv.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!