Φάνης Μουρατίδης και Εβελίνα Παπούλια φέρνουν τα «εγώ» τους στο θέατρο Αλάμπρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες


Το έργο «ΕΓΩ ΕΓΩ… ΚΙ ΕΓΩ» του Florian Zeller ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζεται στο θέατρο Αλάμπρα από τον Δεκέμβριο. Οι πρόβες για τους πρωταγωνιστές της μαύρης κωμωδίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Νάντια Ρηγάτου

Στην ίδια θεατρική σκηνή θα βρεθούν το φετινό χειμώνα οι λαμπεροί πρωταγωνιστές Φάνης Μουρατίδης και Εβελίνα Παπούλια.  Το θεατρικό έργο «ΕΓΩ ΕΓΩ… ΚΙ ΕΓΩ» δεν το έχουμε δει με άλλη διανομή αφού παρουσιάζεται στη χώρα μας πρώτη φορά.

Ο συγγραφέας του έργου Florian Zeller έχει υπογράψει πολλές γνωστές μας επιτυχίες όπως «Ο Πατέρας», «Ο Γιος», «Η Αλήθεια», «Το Ψέμα» κ.α.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες του θεατρικού ζευγαριού στη σκηνή κυκλοφόρησαν.

Μαζί τους στη σκηνή του θεάτρου Αλάμπρα θα βρεθούν ο Γιώργος Συμεωνίδης,ο Χρήστος Σπανός, η Ευγενία Παναγοπούλου, ο Γιάννης Ζαράγκαλης και ο Δημήτρης Ψύλλος σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μισέλ, ένας ώριμος άντρας, πετυχημένος επαγγελματίας,  συνειδητοποιεί – μέσα από απανωτές κωμικές καταστάσεις και ξεκαρδιστικές ανατροπές – ότι η ζωή του όλη είναι μια απάτη, αλλά και μια αυταπάτη.

Ο Φάνης Μουρατίδης κρατάει δεξιοτεχνικά το νήμα αυτής της τρελής κωμωδίας, πλαισιωμένος από πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς, που ο καθένας δίνει ένα διαφορετικό στίγμα αναγνωρίσιμων χαρακτήρων της εποχής μας.

Μέσα από συνεχείς ανατροπές και σουρεαλιστικές καταστάσεις, το έργο αντανακλά τις δυσκολίες στην ουσιαστική επικοινωνία μας με τους άλλους…

Πού τελειώνει το ψέμα της ζωής και πού αρχίζει – αν αρχίζει – η αλήθεια; Τι ξέρουμε πραγματικά για τους άλλους, αλλά και για τον εαυτό μας; Υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης εκτός από το να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και στο μικρό μας «εγώ, εγώ κι εγώ»;

Και το γέλιο, που το προσφέρει απλόχερα αυτή η κωμωδία, άραγε μας βοηθάει να το κατανοήσουμε;

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!