Ευγενία Μανωλίδου: ”Έψαχνα τον πατέρα μου στον πρώτο μου σύζυγο”

Εξηγεί γιατί επέλεξε έναν άνδρα 30 χρόνια μεγαλύτερό της.


Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν παρουσίασε τη Στιγμή της αλήθειας. Αυτή την περίοδο, αφού συμμετείχε σε κάποια σόου και εκπομπές, έχει αφιερωθεί στην μουσική και στην οικογένεια της. Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στον πρώτο της γάμο και για την απώλεια του πατέρα της.

«Παρότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι πολλά χρόνια, η απώλεια του πατέρα μου άφησε μέσα μου ένα τεράστιο κενό, διότι υπήρξε ένας πατέρας που έδινε πάντα το “παρών” στην καθημερινότητα μου». Δήλωσε η μαέστρος για την απώλεια του πατέρα της και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι η ζωή της θα ήταν διαφορετική αν δεν τον είχε “χάσει” :

«Καταρχάς, δεν θα παντρευόμουν στα είκοσι μου χρόνια και δεν θα επέλεγα έναν άνθρωπο τριάντα επτά χρόνια μεγαλύτερο μου. Τότε, όταν μου έλεγαν ότι στο πρόσωπο του συζύγου μου αναζητούσα τον πατέρα μου, δεν το δεχόμουν. Σήμερα συνειδητοποιώ ότι εκείνοι οι άνθρωποι είχαν απόλυτο δίκιο. Έψαχνα στήριγμα, ασφάλεια, σταθερότητα, τον πατέρα που έχασα νωρίς».

Η απώλεια του πατέρα της δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία. Ένας ακόμη λόγος ήταν και η αυστηρότητα της μητέρας, όπως δήλωσε στο Thema People: «Η μητέρα μου ήταν μια πολύ αυστηρή και συντηρητική γυναίκα μια εκείνη η αυστηρότητά της ήταν θεωρώ ότι αποτέλεσε ένα κομμάτι του πρώτου βεβιασμένου μου γάμου. Τον πρώτο μου σύζυγο τον γνώρισα και τον παντρεύτηκα μέσα σε έξι μήνες. Ουσιαστικά παντρεύτηκα έναν άγνωστο».

Όσο για τον τι θα έκανε αν η κόρη της ήθελε να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, η Ευγενία Μανωλίδουαπάντησε ότι θα την κλείδωνε μέσα στο σπίτι και θα της έδινε φαγητό κάτω από την πόρτα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!