Evangelia: «Μαγεύει» με τα singles & τις εμφανίσεις της!


Η Evangelia, η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια, συνεχίζει δυναμικά τα δισκογραφικά της βήματα, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει και να «μαγέψει» το κοινό, τόσο με τα singles της, όσο και με τις live εμφανίσεις της.

Από το πρώτο κιόλας τραγούδι που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το «Pame Pame», η νεαρή Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια & τραγουδοποιός αγαπήθηκε από τον κόσμο και έδειξε πως ήρθε για να μείνει, καθιερώνοντας το ξεχωριστό μουσικό της στίγμα που συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με τη international pop μουσική του σήμερα.

Με τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα στο «Fotia» και τα solo hits «Pame Pame», «Onira» και «Aphrodite», η Evangelia έκανε ξεχωριστή επιτυχία, μετρώντας πάνω από 20 εκατομμύρια YouTube views και περισσότερα από 10 εκατομμύρια Spotify streams. Μάλιστα, το «Fotia» ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hits στη χώρα μας την περσινή χρονιά, φτάνοντας στο no2 του International Airplay Chart by MediaInspector, ενώ επίσης ήταν και το 11ο πιο επιτυχημένο τραγούδι στο επίσημο ετήσιο airplay chart.

Έχοντας πάντα δίπλα της τον παραγωγό της Jay Stolar, η Evangelia ετοιμάζει τα επόμενα δισκογραφικά της βήματα, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Panik Records και, σίγουρα, θα εντυπωσιάσουν!

Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει να γοητεύει το κοινό και με τις on stage εμφανίσεις της, δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά, στο «Teatro».

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!