Eurovision 2023: Πάγωσαν οι Κύπριοι παρουσιαστές στο 4αρι της ελληνικής επιτροπής


Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023, το βράδυ του Σαββάτου, η κριτική επιτροπή της Ελλάδας έδωσε μόλις 4 βαθμούς στην προσπάθεια της κυπριακής αποστολής με επικεφαλής τον Andrew Lambrou. Εύλογα οι παρουσιαστές της Κυπριακής τηλεόρασης περίμεναν, ως είθισται, να λάβει η χώρα το πολυπόθητο 12αρι αλλά μάλλον η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου τους… προσγείωσε απότομα!

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πανέτοιμος να χαρίσει ένα 12αρι» τόνισε, αρχικά, ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς για να τον προλάβει η συμπαρουσιάστρια του, Μελίνα Καραγεωργίου συμπληρώνοντας πως «όχι στην Κύπρο πάντως . Η Κύπρος έχει πάρει 4 βαθμούς από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας».

«Η πενταμελής κριτική επιτροπή στην Ελλάδα έδωσε 4 βαθμούς στην Κύπρο» δήλωσε στη συνέχεια η Μελίνα Καραγεωργίου με τον συμπαρουσιαστή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023, Αλέξανδρο Ταραμουντά να υπογραμμίζει λιτά «thank you, next. Πάμε στην επόμενη και πολύ κράτησε».

«Θυμίζουμε ότι είναι πέντε άνθρωποι που ψηφίζουν σε κάθε χώρα και αυτό ίσως να φέρνει και κάποια απρόβλεπτα αποτελέσματα» πρόσθεσε, λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης για την βαθμολογία που έλαβε η αποστολή του Andrew Lambrou στον τελικό της Eurovision 2023.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από το OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!