Εurovision 2015: Ξεκίνησαν οι πρόβες στην σκηνή του διαγωνισμού – Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας [βίντεο]

Όλες οι εξελίξεις για την Eurovision της Αυστρίας μόνο στο Bizznews.gr.


Ξεκίνησαν πριν από λίγο στη Βιέννη οι πρώτες πρόβες της 60ης Eurovision και στο βάπτισμα του πυρός η Μολδαβία με τον εκπρόσωπό της Eduard Romanyuta και το I Want Your Love. 3 κοπέλες και 2 αγόρια στα φωνητικά και στο χορευτικό πλαισιώνουν τον τραγουδιστή με τελείως militaire ντύσιμο και στυλ και για τους 6, με αρκετά έντονες φιγούρες θα λέγαμε επί σκηνής (ο Eduard εισέρχεται στο κεντρικό μέρος με … κωλοτούμπα). Φωνητικά πολύ καλό το όλο γκρουπάκι για πρώτη πρόβα… είδωμεν!

Δεύτερη χώρα επί σκηνής η Αρμενία με τους Genealogy και το Face The Shadow σε μια πολύ καλή φωνητικά πρώτη πρόβα από το 6μελες αυτο φωνητικό γκρουπάκι. Στο πίσω μέρος της σκηνής στα γραφικά απεικονίζεται ένα δέντρο που το »χτυπάνε» οι αέρηδες. Πολύ καλό φωνητικό αποτέλεσμα πάντως…

Σειρά του Loïc Nottet με το Rhythm Inside για λογαριασμό του Βελγίου. Λευκό ψυχρό φως σε όλη τη σκηνή και έντονες ρομποτικές κινήσεις για τον τραγουδιστή και το πενταμελές  γκρουπ που τον συνοδεύει, με ένα αρκετά καλό φωνητικό και οπτικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη τετράδα κλείνει με την Ολλανδία και την Trijntje Oosterhuis με το Walk Along μια σύνθεση της Anouk. Ο φωτισμός επί της σκηνής εναλλάσει από μπλε σε έντονο κόκκινο χρώμα ενώ στο πίσω μέρος της οθόνης απεικονίζονται με σκιαγραφήσεις να εμφανίζεται πότε κάποιος μόνος του η ένα ζευγάρι. Ωραίο το ακουστικό αποτέλσμα όμως πολύ στατική σχεδόν ακούνητη η τραγουδίστρια στη σκηνή.

Ακολουθεί διάλλειμα και οι πρόβες ξαναρχίζουν γύρω στις 17 00 ώρα Ελλάδας με την Ελλάδα να ανεβαίνει για την πρώτη της πρόβα στις 17:30 όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα εδώ στο Bizznews.gr.

Tα υπόλοιπα τα διαβάσαμε στο ogaegreece.com το επίσημο site των φίλων του διαγωνισμού.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!