Εurovision 2015: Συνατσάκη – Παπαδημητρίου μαζί και στη Eurovision

Μαζί στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού!


Αρχικά τα ονόματά τους κυκλοφόρησαν σε επίπεδο φημολογίας, ύστερα ήρθε η επιβεβαίωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Star: ηΜαίρη Συνατσάκη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν τον ελληνικό προκριματικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision. Οι δύο κυρίες είναι και στενές φίλες μεταξύ τους, κι έχουν βρεθεί μαζί στην ίδια εκπομπή («Dancing with the stars»), ποτέ όμως ως συμπαρουσιάστριες.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιλογή. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνουμε κάτι μαζί με την Ντορέττα, πόσο μάλλον κάτι που έχει να κάνει με την μουσική, τομέας με τον οποίο αισθάνομαι πολύ άνετα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της. Διευκρίνισε μάλιστα ότι η προετοιμασία για τη βραδιά έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ άμεσα πρόκειται να αρχίσουν οι πρόβες.

Ο ελληνικός προκριματικός για την ελληνική συμμετοχή αναμένεται να γίνει στις αρχές Μαρτίου σε παραγωγή του MAD. Επί του παρόντος προορίζεται για τη ΝΕΡΙΤ, μέχρι τότε βέβαια μπορεί αυτή να έχει εξαφανιστεί και να έχει επιστρέψει η ΕΡΤ…

Υποψήφιοι, σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι οι Σάγια, Θωμαή Απέργη, C Real, ενώ έχει προστεθεί και το όνομά της περσινής νικήτριας του «The Voice», Μαρίας Ελενας Κυριάκου.

thetoc.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!