Eurovision 2015 – OGAE Greece: Μια καταπληκτική βραδιά στο Shamone με τους Έλληνες υποψήφιους!

Όλα όσα έγιναν θα τα διαβάσεις εδώ!


Ο OGAE Greece, τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου, απόλαυσαν χτες μια υπέροχη βραδιά στο Shamone παρέα με τους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2015.  Η  Θωμαίς Απέργη, οι C Real, ο Barrice και η Shaya βρέθηκαν στη συντροφιά μας λίγες μέρες πριν τον ελληνικό τελικό. Δυστυχώς η Μαρία Έλενα Κυριάκου δεν κατάφερε να έρθει λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Κύπρο.

To Shamone γέμισε από θαυμαστές του διαγωνισμού και των καλλιτεχνών, οι οποίοι με διάθεση και ενθουσιασμό μίλησαν με όλους, έβγαλαν φωτογραφίες, μοιράστηκαν προσδοκίες, σκέψεις και συναισθήματα και χαλάρωσαν από τις πρόβες και το άγχος ενόψει της συμμετοχής τους στο ελληνικό τελικό την Τετάρτητο βράδυ. Εδώ να σημειώσουμε οτι λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος του Ogae Greece Αντώνης Καρατζίκος  & dj του Shamone, μίλησε στην αρχισυντάκτρια του Bizznews.gr Άστρη Μαυρέα στη ραδιοφωνική της εκπομπή στον City fm 103,8. Δείτε τι δήλωσε εδώ.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, ο OGAE Greece ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού στο ¨Εναστρον, όπου θα δώσουμε δυναμικό παρόν, όπως πάντα!

Πηγή: ogaegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!