Eurovision 2015: H απάντηση της ΝΕΡΙΤ στην Polymusic για τον αποκλεισμό της απο τον ελληνικό τελικό!

Εξελίξεις με απάντηση της ΝΕΡΙΤ.


Πριν λίγε μέρες σας είχαμε αποκαλύψει στο bizznews.gr όλο το παρασκήνιο με τον αποκλεισμό της Polymusic απο τον ελληνικό τελικό και την επιστολή προς τη ΝΕΡΙΤ.(εδώ)

“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑTA

Σε απάντηση της επιστολής διαμαρτυρίας του εκπροσώπου της εταιρείας Polymusic κ. Βίκτωρα Πολυδώρου σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision, την οποία κοινοποίησε σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ επισημαίνει τα ακόλουθα:

1. Οι αιτιάσεις περί «κατάφωρης αδικίας» και «μεροληπτικής απόφασης» είναι παντελώς ανακριβείς και αστήρικτες, αφού βάσει του κανονισμού της EBU ο φορέας που αναλαμβάνει τη διοργάνωση του εθνικού τελικού – εν προκειμένω η ΝΕΡΙΤ – έχει το δικαίωμα να «οργανώσει τη διαδικασία επιλογής της εθνικής συμμετοχής όπως αυτός κρίνει σκόπιμο και με αποκλειστικά δική του ευθύνη».

2. Παρά την απόλυτη ελευθερία κινήσεων που παρέχει ο ανωτέρω κανονισμός, η ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να διευρύνει τη συμμετοχή δισκογραφικών εταιρειών, ακολούθησε μια αντικειμενική μεθοδολογία, η οποία διασφαλίζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας ταυτόχρο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!