Eurovision 2015: Με απευθείας ανάθεση η Ελένη Φουρέιρα στη Βιέννη;

Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας θα γίνει με απευθείας ανάθεση και το όνομα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα.


Το όνομα της Ελένης Φουρέιρα ακούγεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και πέρυσι για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, όπως όλα δείχνουν όμως φέτος θα είναι η χρονιά της, καθώς όπως φημολογείται, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 60ο Μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες και πάντα φυσικά μετά την επίσημη ανακοίνωση της EBU για τη συμμετοχή της χώρας μας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, η δισκογραφική εταιρεία Panic Records η οποία ανέλαβε και φέτος την επιλογή του τραγουδιού, ήθελε να στείλει ένα πολύ δυνατό pop όνομα στον επερχόμενο διαγωνισμό και κατέληξε στο πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι οτι φέτος στο διαγωνσιμό επιστρέφουν παραδοσιακοί σύμμαχοι της χώρας μας όπως η Βουλγαρία, η Σερβία, η Αρμενία και η Κύπρος! Όλα αυτά σε συνάρτηση με ένα πολύ δυνατό pop τραγούδι αυξάνουν τις πιθανότητες για ένα εξαιρετικά δυνατό πλασάρισμα της χώρας μας!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!